Zahyba mi

Príspevok v téme: Zahyba mi
Kalibra

Som v 5 rocnom vztahu. Ani zaciatky neboli ruzove, ale co teraz priatel robi je strasne. Chodi stale dom v noci a to konci skoro vraj ide cvicit a kupat sa ,nespava so mnou uz dva mesiace. Vcera sa vraj bol biciklovat 4 hodiny. Stale nejake vyhovorky. Muslim ze niekoho ma dusuje sa ze nie ale ty jeho prichody, vonavky a a to cvicenie ved to na nom ani vidno neni. Neviem co si mysliet stale sa hadame ako psi uz to neni normalne. Mame dom na nom nepracuje vsetko robim ja uz neviem ako dalej. Mam s toho tetaniu beriem xanax, denne som napeta a nervozna a stuhla , stale placem.

pavel y

Pokiaľ nemáš dôkaz o nevere partnera, nerobil by som hneď predčasné a odvážne závery, s ktorými partnera dokonca konfrontuješ. To, že sa o seba viac stará a zároveň chudne nemusí hneď znamenať neveru, skôr by si sa najprv mala obávať o jeho zdravotný stav. To, že teraz častejšie siaha po voňačke, môže byť znakom jeho snahy zabrániť tvojmu zvracaniu z jeho prípadného zápachu...

L93

Ja ťa chápem, ak je na tom človek veľmi zle, častokrát siahne aj po takýchto liekoch... len ťa upozorňujem na to, že keď už, Xanax by si mala vnímať len ako dočasné riešenie, lebo fakt ti môže veľmi ublížiť. Ja som vyskúšala Neurol raz v živote a dosť, povedala som si, že tetániu takýmito liekmi určite riešiť nemienim... časom by zo mňa bola len troska. Dostala som sa z nej inak... :-) veľmi veľa robí aj zmena myslenia... :-) ... Ale pozri, si ešte mladá žena, môžeš si nájsť omnoho lepšieho priateľa... :) myslím, že trápiť sa naďalej pri tomto nemá zmysel... sama vidíš, ako ti škodí... a ak to medzi vami už dlhšiu dobu škrípe...

Kalibra

L93- no ja to mam vrajz psychiky s toho co mi robi. Aj na naurologii som sa rozplakala. Doktorka mi povedala nech ho kopnem do riti a dala mi lieky aby som aspon nejako funhovala.

L93

Nuž ak je to stále len horšie a horšie... tak riešenie vidím len jedno. Každopádne ten Xanax sa snaž vysadiť, pretože ti môže veľmi ublížiť. A tetánia sa fakt dá riešiť aj inak, viem o tom svoje, ja som tiež kedysi mala tetániu (potvrdil mi ju ischemický aj hyperventilačný test u neurológa), no vylízala som sa z nej. A to som kedysi mávala fest silné tetanické záchvaty - hocikedy, hocikde.

Kalibra

Lyst - on chodi cvicit dlho ,videt to bolo ale posledne mesiace ochabuje a tvrdi ako chodi cvicit. Je toho strasne vela co mi uz porobil a psychicky uz nezvladam. Tolko som mala napadniku a ja si vyberem zasa debila