Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako dostať zadaného?

WHISPER

denisaf.... áno a to je dovod prečo ja chlapov považujem za primitivne plemeno, či ako to mám nazvať... :-D

ale na druhej strane "ked suka nechce pes neskočí.."

keby si každa žena strážila resp. držala svoju kundu na uzde nebol by problem..

ja som mala aj v byvalej robote aj v sučasnej nejakeho toho chlapa ktorý by stál za hriech a viem že keby som chcela mohla by som ho mať... lebo obaja vieme že je medzi nami silna chemia, sex. priťažlivosť...ale mne to nedá... ked viem že má doma ženu, dieťa.. musím si nechať zájsť chuť... (musím..?) (chcem..?)

... po meste behá vela slobodných, nezadaných a len koli jednorazovemu sexu budem rozbijať rodinu..???

denisaf

boze ako tu vsetci nadavate na tu babu ze je stetka a co ja viem co ako ok neni spravne co robi ale v robote mam kolegov co trtkaju s kolegynami cez pracovnu dobu ,,idu spolu na obed,, a su zenaty a maju rodiny... muzi si daju strasne lahko povedat na to tu uz nikto nepozera...

WHISPER

karma je zdarma..len toľko k tomu.... raz sa zaľúbiš , dotyčný ti urobí 2 deti a preberie ti ho nejaká šlapka od vedla... a potom budeš chudinka nechápať ako to mohol urobiť a budeš tu vypisovať aby ťa ludia lutovali...

pomocnica

Odkopni svojho a povedz tomu druhému nech odkopne svoju polovičku a keď to neurobí, poučíš sa, ak však áno, tak ste obidvaja tak isto sprostí s prepáčením a ste sa našli.
Neviem prečo je blbosť písať, že nemáš kaziť vzťahy....To je naopak úplne logické. Kebyže sa obaja ľúbite a už neľúbite svojich terajších tak to je o inom, lebo to by ste ich zbytočne klamali obaja....ale aj to by bolo komplikované,.
MOJA RADA:NEROB BLBOSTI a buď spokojná, že pri takomto prístupe niekoho máš.;-)
Pekný dník. :-)

Matusisko_xD

Presné takéto pipky kazia vzťahy ostatným a ešte tak ubližujú aj svojim terajším priateľom. Dúfam, že raz tvoj frajer zistí, aká si úbohá a pošle ťa do za... ak je to človek, ktorý si vie vážiť to čo má a nieje taký úbohý ako si ty.