Neviem čo to so mnou je, ale mám kamaráta s ktorým som si tak trochu bližšia a nedávno sa mi zdôveril, že bol na rande a pýtal si rady a tak. No, lenže odvtedy ako mi to povedal cítim v sebe divný pocit, keď som pri ňom a hlavne keď som sama a myslím na neho ako mi to hovoril. Dievča s ktorým randí poznám a nemyslím si, že si vybral najlepšie... Ale keď on je tak hrozne do nej zamilovaný, že ma to až zraňuje. Neviem prečo.. Som do neho zamilovalá aj cez to všetko, že mám priateľa?
Nie sme žiadne malé deti... kamarát má 23 a ja 18
Žiarlim na kamaráta?
Male deti sice su nie ste, ale osobnostne vyzreli este tiez nie :)
Skor by si sa mala zaujimat o SVOJHO PRIATELA nez o randicka svojho kamosa.
no počuvaj si normalna zabudni na nho vidiš že išiel s inou na rande tak snou asi chodi snad im nebudeš rozbijat vztah len preto že žiarliš
Si v takom veku, kedy ešte nevieš čo poriadne chceš a tento problém sa dá jednoducho vyriešiť a možno je to už aj všetko úplne jasné. Preto žiarliš na kamaráta, pretože už ho neberieš ako len kamaráta a určite sa v tebe zobudili city, ktoré ti hovoria, že ho začínaš brať ako človeka, ktorého potajomky miluješ. Ak je to naozaj tak, určite by si s tým niečo mala robiť. Možno je to len chvíľkový ošiaľ, pretože nie si zvyknutá, že s niekym randí a len sa bojíš, že prídeš o kamaráta, ktorý na teba už nebude mať toľko času, ak si nájde priateľku :)
Toto sa mi paci najviac
"Nie sme žiadne malé deti... kamarát má 23 a ja 18"