Rodičia mi doslova všetko zakazuju

Príspevok v téme: Rodičia mi doslova všetko zakazuju
Melanieanna

Mam 13 rokov, a rodičia mi všetko zakazujú, nežiadam od nich povolenie sa flákat vonku po noci, to v potrebe nemám nefajčím, nepijem, nedrogujem. Rodičia mi zakazujú chodiť na školské výlety ako je lyžiarsky alebo škola v prírode keď sa ich opýtam prečo, tak mi odpovedia LEBO. Vonku možem byť v zime do 16:00 a v lete do 19:00 ani k babke ma na týždeň nepustia max. 3dni..
Učím sa skoro na samé jednotky, žiadaju odo mňa aby som všetko upratala za ních, obskakovala ich už mi to lezie na nervy takyto život.... Prosím poradte mi
Ale von ísť môžem keď niečo potrebuju napr. ísť na chalupu o 11večer aby som niečo priniesla

lyst

Mesacny princ, preco si myslite, ze su temy vymyslene? tato tema sa mi zda uplne doverihodna.

Filip mozno radil dobre, ale urcite si ich doveru neziskas len tak, ze im povies, ze o chalanov nemas zaujem. Rodicia ta celkom dobre vyuzivaju, zrejme takto obskakovali oni svojich rodicov. Inak az na to zakazovanie je vsetko v poriadku?

Ak budes chciet byt pri babke viac ako 3 dni, tak skus to povedat babke, nech to ona vybavi u tvojich rodicoch :D Mozno ta fakt len strazia, coskoro budes v puberte, ak este niesi. Vtedy vsetky decka maju zalusk robit hluposti a nespravne veci.

Mesačný princ

Filip TT - sa ti divím, že tu vôbec radíš :D Veď niekto za posledných 12 hodín vymyslel všetky tieto témy a hrá sa tu. Ale tak, sranda musí byť :D

Filip TT

Jediný dôvod ma napadá, že sa boja, že by si mala niečo s chlapcami. Asi majú nejaké zlé osobné skúsenosti. V takom prípade by možno mohlo pomôcť, keby si niekedy vyjadrila, že o vzťahu s chlapcom neuvažuješ a ani dlho nebudeš. Aby si v tom získala ich dôveru.