Ako muži vnímajú slobodne mamičky, tehotne?

whynot

Vsak preco by sa nerozisli? Tam netreba riesit ziadne rozvodove papiere ani nic podobneho a muz, ktory nabucha zenu pred svadbou si ju len velmi tazko bude vazit, takto to ukazuje realita spolocnosti.
Aj muzi potrebuju lasku a v tomto su ovela romantickejsi, nez zeny....preto by za svojou vyvolenou presli aj polku zemegule a ozenili sa s nou. K zenam ku ktorym lasku necitia ich pohana len pohlavny pud, nic ineho a ten je oproti sile srdca slaby na to, aby ich udrzal spolu.

Mesačný princ

Admini pracujú, tak ten príspevok hodím sem. Tému zrušili skôr, než som stihol dopísať.

Llolinka - zdieľam tvoj názor.

Tiež som vyštudoval niečo, čo malo v tých časoch perspektívu a čuduj sa svete, akonáhle som to vyštudoval tak perspektíva odišla :D

Nie každý človek má bunky na to, aby študoval mechanika či elektrikára a aby všetci išli pracovať do automobiliek. potom tá práca vyzerá tak, ako vyzerá a aj s ľuďmi je to bieda.

Narvime všetkých do automobilového priemyslu, alebo z nich spravme It čkárov. Veď tento svet nepotrebuje nikoho iného. A Slovensku chýbajú... Štát by mal brať do úvahy aj to, aké školy tu boli doteraz a že ľudia zo Slovenska nie sú stvorení len na prácu v automobilkách a za počítačmi.

Ale tak kto chce kam....

Nech prichádzajú noví investori a SLOVAČ BUDE OTROČIŤ ZA PÁSMI!!!

srnec28

Vnimam ich podobne ako lyst. Teda hlupe. Aj ked sam som bol dieta slobodnej mamicky. Verim ze na dieta vplyva viac vychova ako geny preto by som sa nebal ze z dietata bude nejaky hajzel ako jeho otec. Kazdopadne tie zeny maju to o co si koledovali, väčšina z nich vie s akym clovekom idú do vzťahu, a velke nedostatky chlapovi prehliadajú.
Do vztahu s takouto ženou by som nešiel, pretože tie uz podľa mňa hľadajú viac hmotné zabezpečenie pre seba a dieťa ako lásku.

katapult

Moj kamos sa cez net zoznamil s babou. V tom case mala 1 rocne dieta. Slobodna matka. On sam nemal otca. Miluje a vychovava ho ako vlastne.
Musis len najst skutocneho chlapa s velkym srdcom.

leto17

Lenka, tak to si si poriadne pokazila život... s deckom na krku sa ti už ťažko bude hľadať živiteľ a "poskytovateľ strechy nad hlavou", ako tu bolo napísané... lebo nikto nebude chcieť investovať svoje peniaze do cudzieho decka. Čaká ťa život v chudobe a biede, bývanie u rodičov... niet ti čo závidieť, ale čo si si spôsobila, to teraz máš.

BJ_2

Ja mam pocit, ze tieto temy zaklada jeden a ten isty clovek... viz aj toto:
www.zdravie.sk

kazdy den zopar takych tem, a potom sa bavia na tom, ako ludia reaguju a stracaju kopu casu