Zdravim potrebovala bt som pomôcť nie konkretne ja ale moja mama. Moja mama sa pre 2 rokmi zoznamila už s otcom mojej ročnej sestry. Počas jej tehotenstva atď. sa preukazal ako egoista a uplne neschopný človek. Ničim jej nevyhovuje nepomaha jej nič. Mamina sa s nim rozišla a teraz sa s nim ťahá cez súdy ale po súdoch by bola najradšej keby ho už nevidela. Nema zaujem o dieťa ide mu len o pstu mame lebo sa s nim rozišla a on to nezvlada. Stale nevie pochopiť že s nim nechce nič mať. A tak vas prosim o radu ako sa ho nadobro zbaviť?
Zbavenie sa bývaleho
@Bubak11
To sme si mysleli aj my. Nezmenil sa už 2 roky a aj napriek tomu si mama dieťa nechala. Na sude klamal a zhadzoval mamu a keď sa ho spytala preco to robil tak povedal ze sa musel braniť. Priznava že klame a nutil klamat aj mna pred policiou. Uz vela vztahov mu taktto krachovalo ako sme dozvedeli nedavno. Aj z pohladu mojho usudzujem že ako otec je nevhodny skor ho beriem ako klamara a človeka od ktoreho si nemam brat priklad.
Nechcem strašiť, ale asi si vstúpil do svedomia a napravil sa a chce sa vrátiť. Asi to myslí úprimne, prišiel o dieťa, o partnerku, treba sa trochu vžiť do jeho kože.