Ahojte prednedávnom som prišla do podnájmu. Bývam spolu s majiteľkou bytu. Snažím sa byť milá priateľská upratovať po sebe a dávať si pozor na drobnosti ako napr. vlasy v umývadle či nejaké odrobinky v drese atď....Napriek tomu sa v tom bývaní cítim strašne v strese. Pár vecí mi vytkla akože napr. nezaťahujem záves niekedy na to zabudnem priznám sa nebola som zvyknutá to robiť..alebo niekedy zatvorím dvere do kuchyne aby nebol prievan a tak....neviem či jej to tak vadí...alebo neviem vám to opísať ale ako keby cítim také napätie vo vzduchu..stále keď sa vraciam na byt mám stres že či náhodou mi niečo nevytkne alebo čo..proste také je to zvláštne...ako myslím že sa správam čistotne aj všetko ale sú to také drobnosti..napr. mi nešlo zatvoriť okno tak volala opravára ale tak nejasne to povedala že som mala pocit, ako keby som to okno ja pokazila pričom už bolo..nedala mi to preplatiť ani nič...len som mala nepríjemný pocit,...niečo v zmysle bývaš tu len toľko a už oprava alebo tak.....uf neviem čo mám robiť..je to pekný tichý byt nemám tu žiadne párty ani nič....len stále prežívam také čudné pocity a som ako keby vkuse v strese z toho.....bojím sa že nedokážem naplniť nejako všetky jej očakávania..
Stres zo spolubývajúcej
tak ako ti radia, zmen byt.. a ak ti mozem poradit, tak sa skus vyhnut byvaniu s majitelom, to je to najhorsie, co moze byt, chod radsej s kamoskou alebo nejakou uplne cudzou babou, ktora ale bude tiez podnajomnicka ako ty a majitel bude byvat dostatocne daleko...
Zmen byvanie. Byt je jej a ju nezmenis. Mas iba stresy. Nesadli ste si. Stava sa. Hladaj si ine ubytko