Dobrý deň. Chcel by som Vás poprosiť o pomoc. Jedná sa o kožné ochorenie, ktoré mám na istých častiach tela a to na ruke, nohe (viď obrázky). Týmto kožným ochorením trpím od 3 rokov (v súčasnosti mám 26 rokov). Istú dobu mi na chvíľu zmizlo (samo od seba), no opäť sa po chvíli objavilo na rovnakých miestach. Stav sa zhoršuje hlavne v zime, keď sú mrazí. Bol som na mnohých vyšetreniach u mnohých lekárov a vyskúšal rôzne liečebné metódy. Lekári mi to diagnostikovali ako ekzém. Užíval som kvantá mastičiek, nič však nepomáhalo. Pri poslednom vyšetrení u asi piateho odborníka (vraj najlepšieho na východnom slovensku) som pani doktorku poprosil o odborné kožné vyšetrenie s odberom vzorky, (nakoľko mám podozrenie že sa jedná o psoriázu a nie o ekzém, preto že tento druh ekzému by sa mal dať liečiť, kdež to psoriáza nie), ktoré mi zamietla, vraj zbytočnosť. Napichala ma kortikoidmi, ktoré mi ZABRALI ako jediné. Avšak akonáhle kortikoidy prestali účinkovať (cca po dvoch týždňoch od pichnutia), ochorenie sa opäť vrátilo a je ešte horšie ako bolo predtým.
Prosím Vás, nestretol sa niekto s podobným problémom? Veľmi ma to trápi, nakoľko to nie je len estetická vada, ale prekáža mi to v plnohodnotnom živote a veľmi ma to obmedzuje, keďže nemôžem kvôli bolesti a krvácaniu rán vykonávať činnosti ktoré ma nie len bavia, ale aj ktoré sú nevyhnutné pri každodenných povinnostiach.
Budem vďačný za každú radu. Ďakujem.
Textová Inzercia

Prichádza potencionálna malá fľaštička, ktorá to možno vyrieši za vás. Prečo to neskúsiť?