Ahojte mám 56rokov a s manželom sme mali nechraneny sex a on sa do mňa urobil. Môžem byť v takom to veku tehotna? Čo potom ďalej? Prosím o rady
Môžem byť tehotna
fake tema! niekto si robí srandu... jedine že by mala 56 ročná už starecku demenciu, kd zabije otázku "a potom čo?" no bud si to nechať alebo na potrat.... "a potom čo!"
Jasmina77-Jasmínka veď kľud, svet sa kvôli tomu nezrúti, všetci vieme, čo tým chcel povedať. ;-) Bije to síce do očí, ale nič strašné sa nestalo.
A áno, môžete, ak áno, tak to bude v tomto veku asi problém menší no, ale uvidíte ako sa to vyvinie, ale tak na to, že máte toľko rokov, tak by ste mohli vedieť, že ak mávate menštruáciu a nechránený sex, tak potom je to logicky možné a ak otehotnieť nechcete a teraz neotehotniete, tak si do budúcna dávajte radšej väčší pozor. :)
A kebyže aj, tak všetko sa deje z nejakého dôvodu, čiže to nie je nič strašné, uvidíte ako sa to vyvinie, hlavne kľud a zbytočne nestresovať. :)
Pekný deň. ;-)
Bubak11
To má byť čo, "Ce la vie" ??? Správne sa to píše "C´est la vie", tak nabudúce nepíš po francúzsky, keď to nevieš !!!
Máte 56 rokov a neviete, čo budete robiť? Nechcem strašiť, ale pritrafiť sa môže všetko. Ce la vie:-)
Áno ešte mávam menstruaciu takže môžem? Potom čo?poraďte mi
ak este menstruujete, tak kludne mozete, vek v tomto az taku rolu nehra...