Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vekra skusenosti

xxxxx

U nás to s Vekrou teda prebiehalo v pohode. Všetko bolo tak ako som si s nimi dohovoril, takže ja pokojne doporučím, ale všetko potom uvidíte sám, podľa toho ako s vami budú komunikovať a tak, takže by som sa potom rozhodol hlavne podľa seba, či sa mi tá komunikácia s firmou páči alebo nie , pretože na tom podľa mňa celkom záleží, odvíja sa od toho potom aj montáž a tak.

MartinV

Ja musím povedat ze pokial by sa jedlalo o spoločnosť Windows Holding ktora na Slovensku ponuka okna značky Vekra ,, tak neodporúčam. Horší prístup a realizáciu som este nezažil .

Marian34

Ahoj, v našom prípade prebehla rekonštrukcia celkom dobre, len sme trochu dlhšie čakali než okná vyrobili, takže sa to stihlo len tak tak pred odletom na dovolenku, ale hlavne že sú okná na svojom mieste. Ale inak s ich prácou problém nevidím.

Arnostbos

Ahoj, ja tie dvere nemám veľmi dlho asi pol roka, ale zatiaľ sú furt v pohode, mám je urobené z dreva aby mi ladili s oknami, u vekry mali aj skoro rovnakú farbu tak sme do nich išli. Som hlavne rád že dobre tesní, tie staré nám prefukovali a museli sme mať pri prahu stále položenú deku alebo niečo.

Honza87

Z čoho máte dvere urobené? A stále ste s nimi spokojní? Plánujeme si zakúpiť predné dvere, ale nevieme od koho a aké...

Arnostbos

Od vekry nemám okná, ale vchodové dvere, od podania zákazky bolo všetko v pohode. Inak, na čo si dať pozor, no určite si poriadne precitat zmluvu, tak ako u všetkého, a potom si skontrolovať veci ktore vám dovezú, aby sa prípadná reklamácia riešila ihneď.

Libohac

Ja mám tiez drevena a som s nimi spokojny, dal som si zalezat na tom aby boli z trojskla a s dobrym kovanim, a zatial som s oknami nic nerobil a stale funguju ako maju.

Kuba19

Ja mám teda od Vekry drevené okná, podľa mňa sú krajšie ako tá plastová, cena za ne je možno trochu vyššia ale podľa mňa to nebude zas tak veľký rozdiel. Mám ich asi pol roka a nemám s nimi žiadne starosti.