PoKolonoskopia

Anc

@smolinkaa 22 neviem co presne je gastrofibroskopia. Na gastroskopii som bola cca tristvrte roka dozadu a nie je to nic prijemne ale ked ma clovek problemy znesie vsetko. Najviac beprijemna je ta cast ked ti znecitliveju hrdlo a mas pocit ze nevies prehltat, ale je to ok netrva to dlho a da sa to vydrzat.
Na kolono mi dali len oblbovak, pamatam si len trosku z toho a trochu bolestivy koniec kedy som sa prebrala, nemyslim si ze si kvoli tomu treba dat az narkozu, narobi viac skody ako samotny zakrok. Proste sa treba zatat a urobit to. Tazsi je vecer pred tym ked sa pije prehanadlo, to len sedis na wc a pijes, spravit si pohodicku s notebookom a nesustredit sa na to, vypila som necele 2 litre posledny pohar som uz nedala kym z teba nejde uplna voda treba pit, rano si privstat vypit pohar vlaznej vody vypustit posledne co sa za noc nahromadilo a ides na to. Drzim palce, da sa to zvladnut, len teraz mam trosku este neprijemne pocity

mate59

Natlačený vzduch vyjde z teba do pol hodiny od zákroku, môže byt aj až 2 hodky.To čo pociťuješ je len to, že úplne celé črevo bolo prázdne a kým sa zaplní a nastane vyprázdňovanie,je to taký pocit,že sa ti to tam všetko prevaľuje.

smolinkaa 22

Ahoj.. poradit ti neviem zial, na gastrofibroskopiu idem buduci tyzden. Kolono netusim ci znesiem.. iste sa najdu aj taki co ti poradia.. ak mozem ja by som poprosila o radu teba..resp. o nazor.. po 1. Je to naozaj take zle ? K nevydrzaniu? Po 2. Dokedy trvala ta najhorsia bolest? Po 3. Robili ti to v uplnej narkoze ci iba s oblbovacou injekciou? Vrela vdaka za odpoved. Prajem ti skore uzdravenie a krasny slnieckovy den :-)