Zdravim, chcela by som sa opytat. Asi pred mesiacom som ochorela, zacalo ma skrabat a boliet hrdlo, na druhy alebo treti den som stratila hlas a do tyzdna som bola viacmenej fit,medzitym som bola u lekarky a odporucila mi vysetrenie na alergoimunologii. Myslela som si ze to uz preslo, lenze asi o 2 dni po tom ma opat zacalo boliet hrdlo, to bol asi utorok a na vysetrenie som bola objednana v stvrtok. Tak sa zistilo ze mam alergiu na travy, zakazala mi konzumovat med a vraj by bolo dobre ak vyradim aj citrusy.Predpisala mi nejake lieky na imunitu broncho-vaxom a aj tablety rupafin.Malo by mi byt lepsie lenze ja sa citim horsie.A ta bolest hrdla trva az doteraz, najprv to vyzeralo len na taku nadchu, potom ma zacalo v noci dusievat a teraz ma uz prestava dusit ale mam sialenu bolest v pravej mandli, tazko sa mi prehlta ,nemozem sa poriadne ani napit a ta bolest vystreluje do ucha. Boliet ma to zacalo predvcerom k veceru a prestalo to asi vcera na obed, a vecer asi o 11 to zacalo zas. Nevie mi niekto poradit co to moze byt?