Zhanam tabletky na ukludnenie

Príspevok v téme: Zhanam tabletky na ukludnenie
jozino25

Onedlho ma čaka dosť zložite obdobie v zivote a potrebujem sa dať nejako dokopy, aby som to zvladol. Momentalne som na tom dosť zle, ale ku psychiatrovi ma už nedostane nič. Kto by mi bol ochotný dať, predať nejake lieky na ukludnenie. Kedysy mi pomahal neurol, ale už ho dlhšie neuzívam. Problem v peniazoch nebude.

pupavka18

No ale tento tvoj stav budeš si musieť skôr, či neskôr poriešiť, s niekým konzultovať,

Ak máš veľmi zlý stav, veľké vypätie, tlaky v hlave, aj na pohotovosti večer by ti mali pichnúť apaurin, to je ako neurol.

jozino25

nie, ešte som to neskušal. Ale neviem, či by niečo take zabralo. Mam dosť silne uzkosti a som v podstate permanentne pod stresom, aj ked neviem z čoho. Najradšej som sam, vtedy ako tak fungujem. Ale ked som v spoločnosti, kde musim chodiť, tak to je zle. Neustale pocit na odpadnutie, zvracanie, busenie srdca a trasenie ruk. Dokonca som sa zaplietol teraz aj z jednou slečnou a mam strach jej to povedať. Skrývam to pred nou, ako sa len da. Som z toho dosť na nervy.

jozino25

ku obvodnej určite nepojdem, lebo je z rodiny a ta by to všetkým rozkecala a určite by mala z toho radosť, je trošku svojska. Dokonca som dnes volal aj psychologičke, ale najskôr ma môže objednať až 5 augusta a to je neskoro. Potrebujem ho hned. Denne robím 12-stky, ale nejako mi to nepomáha, už som dosť v prdeli. Prosim, najde sa niekto, peniaze nie su problem, dohodneme sa.