Ahojte chcem sa poradiť s vami o tom ako to vidíte v mojom vzťahu z môjho pohľadu. Mam dvojročný vzťah a mam 23 rokov priateľ je o pol roka mladší obaja pracujeme. V poslednom období mam silný pocit že stojíme na mieste. Travime spolu podľa mňa celkom malo času. Priateľ ma svoje zaluby za ktoré by ma kedykoľvek vymenil. Aj to povedal. Príliš veľa o tom rozmyslam a som z toho nestastna potom to ovplyvnuje všetky ostatné oblasti a trapilo ma že sa o tom ani len pozhovárať nevieme. Tak som nedávno vytiahla tuto tému s otazkou ci ho to bavi preslapovat na mieste. Vraj mu to vyhovuje tak ako to je raz sme u neho raz u mna. Mna to vsak už nebavi tuzila by som po spolocnom byvani kde by sme boli nuteni fungovať aj bez rodicovskeho full servisu. A tak nejako potom ďalej. On este nechce nic take riešiť podľa mne je to úplne normalne ze si spolu vyskusame bývanie potom ked tak svadba deti dom... Ja nechcem byt u neho on u mna a na byte si to nevie predstaviť lebo sme obaja z rod. domu a nebavilo by ho to. Minali by sme si peniaze a on chce podnikať nikdy by si nenašetril. Ale potom ako ďalej? V poslednej dobe riesime aj naše financie spoznala som ho ako starostliveho chalana ktorý by chcel rodinu co najskôr odsudzoval ľudí ktorý riesia najprv kariéru a potom deti, nikdy neriesíl ci on zaplati obed alebo kino,samozrejme ze som ho nenechala vzdy platit. Ale teraz zrazu chce ist pol na pol všetko si chce deliť ze zarábam aj ja preco by mal na mna minat. Sme setrni nerozhadzujeme peniaze na hluposti po roku som navrhla ist do kina a naozaj ma zamrzelo ked mi povedal že si ja zaplatim za seba ze on setri ..tych par eur nie je ochotný minút do mňa investovat. Je mi z toho divne nechcem od neho nic dráhe. Ale je podľa mňa normáne že chlap ktorý zaraba viac by mohol pozvať svoju priateľku do kina. Ako je to u vás?? Ziadam až tak veľa ked chcem aby chlap bol chlapom? A dokázal ze sa vie postaratt o ženu? Prosim nie som zlatokopka, keby som ňou bola tak si hladam v iných sferach.
kam dalej vo vzťahu
Tak podla mna je divny....Ja som s mojim manzelom "chodila" 7 rokov a nepametam si, aby mi dovolil nieco zaplatit.
Myslim si, ze ak Ti vadi jeho pristup k tebe uz teraz, tak casom sa to bude len zhorsovat.
Podla mna s tebou v svojom zivote nepocita,
Dvojročný vzťah je ešte v plienkach a nepoznáte jeden druhého.
Uvažuješ správne, ale aj on uvažuje správne. Uvažujete každá za seba a nie spoločne. To je najväčší problém.
Prečo pozeráš kto koľko zarába? Normálne si zaplať ak on šetrí, veď šetrí predsa pre Vás, či? Aj keby šetril pre seba. Ak ťa pozval on, tak by mal platiť, ak si to kino navrhla ty, tak si zaplať, poprípade ho pozvi.
Jasné, že nie si zlatokopka, len ma trošku zaráža, ako premýšľaš. Ako jednotliví ľudia premýšľajú a najskôr toto nikdy nepochopím.
Veď ste na to obaja, tak budujte spolu a nie, že chlap sa má postarať. Potom kľudne môžeš žiť v zlatej klietke a bude ti fajn?
Poriešte v prvom rade nie svoje sebecké ciele ale otázku ,,kde sme MY?,, Slovíčko MY je veľmi dôležité.
Ahoj, prosím ťa, napíš svoj mail, môžeme sa porozprávať, totiž som na tom rovnako,ale my sme ešte starší :(
Pokecáme, nerada tuto verejne prispievam.