Nezvládam svoju psychiku,prosím o pomoc

Príspevok v téme: Nezvládam svoju psychiku,prosím o pomoc
Sanndie

Zdravím, mám problém, ktorý je zvláštny a teda využívam možnosť anonymného zdôverovania sa.
Nebudem uvádzať vek, no plnoletá nie som. Už rok a pol trpím depresiami, nekonečnými pocitmi samoty, úzkosti. Je to neznesiteľné, začína to vždy neskoro večer, keď som sama. Prestávam vnímať, na povrch sa dostávajú obrazy z minulosti, vďaka ktorým trpím týmto všetkým. No posledné noci sa budím s hrozným krikom, zadýchaná, no len tak z ničoho nič, jednoducho nemám žiadne sny, len tma, avšak to všetko ma ničí. Už tretí deň však na sebe nachádzam modriny, škrabance. Sú to čerstvé modriny, deň predtým som ich nemala. Škrabance taktiež, často sú ešte krvavé. Od nikoho iného to nie je, kvôli psychike sa totiž izolujem od všetkých, jak rodiny a priateľov, tak od veškerého sveta. Myslíte, že je možné, že sa v spánku, z toho všetkého, nevedome a sama poškodzujem? Nechcem hovoriť o tom, je to trápne a ponižujúce, jednoducho si len potrebujem vydýchnuť a vyspať sa bez toho, aby som sa budila. Z toho všetkého sa odvíjajú ďalšie problémy, ako napríklad, že nemám farbu, nevládzem, neustále mi je zle. Cez školský rok som si blicla dva týždne a ja som nikomu nemohla povedať, že kvôli tomuto čo sa deje. Prosím o pomoc, lebo ja už nič nezvládam.

Tomas12345

Napis mi na tomas55555@centrum.cz a popis preco vlastne mas tie depresie z akeho dovodu a preco sa zatvaras pred ludami . Inak co sa tych skrabancov tyka rozmyslal som ci by nemohlo nahodou ist o poltergeista (skus modlitbu v mene Ježiša pred spanim ci to zaberie ) skus si nainstalovat kameru do izby a podla toho zistis co sa v tvojej izbe pocas noci deje.

pavel y

Pedrodent, študenti majú predo mnou rešpekt. Bez prihlásenia sa si nedovolia povedať ani slovo. V dnešnej dobe je nevídané, aby mal učiteľ takú autoritu...

WHISPER

zájdi za psychologom čím skor.... nie psychiatrom! ten by ta nadrogoval liekmi a urobil z teba trosku...

musíš sama chcieť , psycholog ti pomoze najst problem, riesenie...

Pedrodent

Pavel y - ty si raz napísal , že si učiteľ, vždy na to myslím, keď vidím tvoje príspevky a dúfam, že nie si učiteľ, pretože ty si mizantrop.

pavel y

Keď si tie dva týždne v škole "blicla", doma ťa mali riadne zrúbať ako drevo a hneď by ťa prešli tieto tvoje výstrelky. Dnešné rozmaznané decká, najmä slečinky nevedia čo od vôle. Keď im niekto nevyhovie, tak začnú mať quazi depresie a iné choroby.

netreba

"Modriny, nemám farbu, nevládzem, neustále mi je zle", toto všetko môže poukazovať aj na závažné, aj menej závažné choroby, ktoré by bolo treba určite vylúčiť. Návštevu detskej lekárky preto neodkladaj a ten zvyšok rieš so psychológom! Môžeš skúsiť aj ipcko.upside.sk

uterak

Je mozne, ze ta v noci nieco svrbi, ty to v spanku citis, tak sa skriabes. Ked mas ostrejsie a dlhsie nechty, tak to pravdaze aj zanecha skrabance a stopy. Svrbenie pokozky moze byt z alergie, skus si kupit v lekarni Cetirizine, budes ale potrebovat viacero baleni. Lebo jeden balicek ma iba 7 tabletiek. Uzivat to nejaky mesiac, dva a pozorovat sa pocas tej doby, ci sa nieco zlepsilo. Mozno ze sa nebudes uz zobudzat doskriabana. Svrbenie pokozky moze byt aj prejavom intoxikacie, psychicke problemy tiez. Tu by bolo dobre nasadit si detox, pit vela vody - to je zaklad. Uzivat vlakninu - psyllium a probiotika, dat sa na vegetariansku stravu, zacat pravidelne behavat, najlepsie aspon len kazdy druhy den. Dbat na dokladne prezuvanie potravy bez ohladu na pocet vytrhnutych zubov, jest pomaly a pozut vsetko na tak male kusky, ako sa len da a nepustit dolu hrdlom velky kusisko. V buducnosti, ked si zacnes zarabat prachy, tak prve zarobene peniaze vynalozit na chrup, dat si zuby do poriadku, chybajuce zubky doplnit. Celkove dbat na zdravsiu stravu, dopriat si varenu brokolicu, karfiol, mrkvu, salaty a jogurty, ovsene vlocky, samozrejme v ramci detoxu vyborny caj - benedikt lekarsky, ale aj zelene caje su fajn, najlepsie nesladene. Su mocopudne a mocom vylucuje telo toxicke latky. Keby ti bolo z nejakeho dovodu neprijemne chodit do prirody behat, ze sa napriklad hanbis za postavu alebo jednoducho nemas kam ist behat, tak odporucam kupit si svihadlo a skakat, skakat a skakat... Hned sa budes o poznanie lepsie citit a aj pokozka prestane svrbiet. Vies, dnes je taka doba, ze lekarom je financny zisk dolezitejsi ako zdravie pacienta, preto clovek musi krvopotne zistovat infosky a starat sa o svoje zdravie viac-menej sam. Ja nedam dopustit na kazdodenne cvicenie. Ked dodrzis rady, co som ti sem napisala, aj pamät sa ti zlepsi a nebudes musiec blicovat zo skoly, lebo zhorsena pamät tiez suvisi s intoxikaciou. Ale to ti lekari nepovedia, lebo im len na ich financnom zisku zalezi a tvoje zdravie je im ukradnute, mam skusenosti s lekarmi ake mam, nebudem ich sem pisat, lebo to by bolo na dlho, ale tolko napisat mozem, ze im nedoverujem. Snad s vynimkou urazovej chirurgie, tam som bola spokojna s tym, co a ako sa urobilo. Prakticki lekari? Uplatkarske svine, ktore klamu ludom do oci, vymyvau mozgy... podcenuju, myslia si, ze ludia su debilni a ich klamstvam uveria. Ja som mala j*bnutu doktorku, co mi klamala do oci, pracem sa od nej ako dospela a zarobkovo cinna osoba do sukromneho centra, sice draheho, ale aspon viem, ze bude o moje zdravie postarane na urovni, nech to stoji, co to stoji. A ty napis o par tyzdnov, mesiacov, ako si dopadla, ci sa nieco zlepsilo, ako sa citis, a tak. Nezabudni na DETOX!!!