Som stale nadrzana

Príspevok v téme: Som stale nadrzana
kriiss

Presnejsie napisat to nejde, nie ze by som mala chut na sex ale som doslova nadrzana. Uz nejaky ten rok mam psychicke problemy ktore sa stale stupnuju takze neviem ci to moze byt tym alebo cim to je. Lieky neberiem no niekedy je to doslova na nevydrzanie, som horsia ako chlap. Najhorsie to vsak je tesne pred menstruaciou vzdy tych par dni mam stale chut a musim na to stale mysliet tak, ze ma to otravuje a nedokazem sa na nic ine sustredit. Lezie mi to na nervy co mam robit? Chcem seriozne odpovede a nie, sex nehladam, napriek tomu vsetkemu sa zatial viem ovladat ale moje spravanie mi uz pride doslova nechutne a je mi zle zo seba. Dakujem za odpovede

pavel y

Ak máš viac ako 18, môžem ti pomôcť vyriešit tvoj problém. Mám síce cez 70, ale ver, že po užití istej tabketky to bude stáť za to. Matka je na týždeň u sestry, tak sa môžem vyblázniť :)

monikaamm

podľa mňa to bude normálne... také stavy mávam aj ja... ja som ešte panna, ale chápem ťa, býva to na nevydržanie

ABC12

Tá nadržanosť môže byť aj z jedla, že ješ jedlá, ktoré tú nadržanosť umocňujú. Treba jesť po menej. Nemôžeš sa napchať medu, vločiek, sladkého a potom čakať, že sa z teba stane éterická bytosť:-) Neviem, ale mala by byť kniha, ktorá by ľuďom poradila ako úspešne držať celibát:-)

medikamentus

nie, ze by si mala chut na sex, ale si nadrzana?
Ak mas chut na sex, tak si nadrzana, ci nie?
Ak je to vec, ktora ta obtazuje, tak sa porad
s lekarom. Prakticky vsetky AD maju tu nevyhodu,
ze znizuju chut na sex. Pre teba by to bolo vyriesenie
problemu. Pretoze si myslim, ze aj prilisna chut na sex
je nie celkom normalna zalezitost, ale v tom ti
pomoze uz spominany psychiater.

Marosko-n

Môže byť nejaká malá infekcia, nejaký vírus, niečo infekčné.
Záleží či to je stále alebo len teraz v poslednej dobe ?