Som stale nadrzana

Príspevok v téme: Som stale nadrzana
kriiss

Presnejsie napisat to nejde, nie ze by som mala chut na sex ale som doslova nadrzana. Uz nejaky ten rok mam psychicke problemy ktore sa stale stupnuju takze neviem ci to moze byt tym alebo cim to je. Lieky neberiem no niekedy je to doslova na nevydrzanie, som horsia ako chlap. Najhorsie to vsak je tesne pred menstruaciou vzdy tych par dni mam stale chut a musim na to stale mysliet tak, ze ma to otravuje a nedokazem sa na nic ine sustredit. Lezie mi to na nervy co mam robit? Chcem seriozne odpovede a nie, sex nehladam, napriek tomu vsetkemu sa zatial viem ovladat ale moje spravanie mi uz pride doslova nechutne a je mi zle zo seba. Dakujem za odpovede

WHISPER

znamená to že si zdravá,..keby si chuť nemala to by bolo choré...
a bud si nájdi milenca alebo si to rob pravidelne sama a vybavené..

JarinoK

Aj manzelka to mala davnejsie. Nanestastie vtedy este dochadzala za pracou do Rakuska. Preslo to az po porode.. teraz je uplne v poho, niekedy jej az nechuti, mam pocit. Chce to intenzivny vztah, so vsetkym co ma byt..

Prezyvka

Adria preco ze bipolarnu. Akoze v manickej fazy ci preco ta to napadlo. Nie vazne zaujima ma to lebo nemam nejake bohate skusenosti s tou poruchou ale poznam jednu zenu ktora ju ma.

zmok

Ak si nadrzana, znamena to, ze mas nedostatok sexu. Da sa to riesit, ale budes asi to potrebovat nejakeho chlap,, nie len akes umrnkane hladkanie rukou.

Petrenka

Landy@ Dobre jej radíš. Človek musí preniesť svoju sexuálnu energiu do iných činností. Ja som jej nič neradila, len som sa pýtala a viem presne čo a prečo.

landie

keby si mala co robiť, tak by ťa nadržanosť prešla;
lenže, jak nemaš co robit a k tomu ešte....a nepočuvaj tých, ktorý tu hovoria, že je to choroba, nenormalne, uchylne....nedokažeš sa sama zregulovať?