Caute. Mám 19r. Stretávam na jednej brigáde jednu babu má 18r. Niekedy so mnou rada kecá a inokedy ma hrozne ignoruje. Už sa stalo že si ma viac krát tak od hlavy po pety premerala. Aj to sa stalo že išla po chodbe a otočila sa a zízala na mňa dovtedy až kým nevliezla do inej miestnosti. Alebo som mal niečo vybaviť takú menšiu úlohu a potreboval som pomoc ale s tým nič nemala ona tam nemohla ísť. Ja som rozmýšlal že koho zavolám lebo som potreboval pomoc. A ja som zo srandy povedal že však pod ty so mnou aj ked sme vedeli že ona nemôže. Iba toto úplne nudná hláška. A ona sa začala červenať ako paradajka pozrela na mňa a pýta sa že chcel by si aby som išla s tebou ? Mám z nej nechápačky lebo sú dni kedy ma má úplne v paži a tvári sa nasratá alebo čo. A ešte som počul že asi niekoho má. Keby som bol jasnovidec. Viete mi poradiť ?
páčim sa jej ??
Filip ti dobre radi.. :-)
Vlado a kde je tvoj instikt lovca?
Čau Mesačný - má 18, je to stredoškoláčka.
Podľa mňa keď sa opýtaš na rovinu, nič sa nedozvieš, len sa ešte zväčšia jej rozpaky.
Ak máš o ňu záujem, získaj najprv jej dôveru. Vytváraj situácie, kde sa môžete spoznávať. Keď budeš mať jej dôveru, potom ti možno aj niečo povie :)
narovinu by som sa opytala..
Vyzera, ze je este nezrela na vaznejsi vztah. Poobzeraj sa po nejakej dospelejsej zene.
Ja neviem. Prečo si to myslíš.
tak asi sa jej nepačis nechápač
Tak to asi skúsim. Ale netuším na čom som.