Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

páčim sa jej ??

Príspevok v téme: páčim sa jej ??
Vlado19

Caute. Mám 19r. Stretávam na jednej brigáde jednu babu má 18r. Niekedy so mnou rada kecá a inokedy ma hrozne ignoruje. Už sa stalo že si ma viac krát tak od hlavy po pety premerala. Aj to sa stalo že išla po chodbe a otočila sa a zízala na mňa dovtedy až kým nevliezla do inej miestnosti. Alebo som mal niečo vybaviť takú menšiu úlohu a potreboval som pomoc ale s tým nič nemala ona tam nemohla ísť. Ja som rozmýšlal že koho zavolám lebo som potreboval pomoc. A ja som zo srandy povedal že však pod ty so mnou aj ked sme vedeli že ona nemôže. Iba toto úplne nudná hláška. A ona sa začala červenať ako paradajka pozrela na mňa a pýta sa že chcel by si aby som išla s tebou ? Mám z nej nechápačky lebo sú dni kedy ma má úplne v paži a tvári sa nasratá alebo čo. A ešte som počul že asi niekoho má. Keby som bol jasnovidec. Viete mi poradiť ?

Filip TT

Podľa mňa keď sa opýtaš na rovinu, nič sa nedozvieš, len sa ešte zväčšia jej rozpaky.

Ak máš o ňu záujem, získaj najprv jej dôveru. Vytváraj situácie, kde sa môžete spoznávať. Keď budeš mať jej dôveru, potom ti možno aj niečo povie :)