Zdravim...
... Mám taký menši problém pri vstiku s mojou priateľkou ...
Je to tak že ked to s priateľkou robime... Tak ju to bolí, dokonca sa mi aj stalo že sa pri tom rozplakala... Predomnou to už robila ... vtedy ju to vraj nebolelo ... A tak isto mám problém s tým že ona má dosť ešte pred tým než sa stihnem urobiť
... Vedeli by ste mi prosím poradit?
Dakujem
Boli ju to
Ja si tiež myslím že je asi priveľmi suchá a potom to nechce ísť skúste erectan intim gél on je nielen lubrikant ale aj prekrví a žena je vzrušenejšia,mám z vlastnej skúsenosti
Preco Ti nechce robit oral? To je od nej sebecke, ak Ti to neopetuje.
Ani to neskusala?
Predohru máme dosť dlhú a áno je dosť vlhká ale mám problem do nej strčiť čo i len malíček, hned je napätá a odtahuje sa ... Povedal by som že náš pohlavný život sa skladá len z predohry obtierania a orálu (len ja jej ... Ona mne nikdy nerobila oral) ...
Chce to cas a mozno sa jej po nejakej dobe podari prekonat aj ten pripadny psych.blok.
Pises ze mate predohru, ale je dostatocna ? Je pri nej dost vlhka a Ty strcis dnu bez problemov tri prsty?
Tiez pises, ze mas hrubsi penis ako jej predchadzajuci partner, tak by ste mohli skusit dlhsiu predohru, az tesne pred jej orgazmom skus nezne zasunut. To by nemala citit ziadnu bolest.
Tak ak to ideme robiť tak vždy mávame predohru nieje to tak že z nej strhnem spodné pradlo a idem na to ...
...ona mi tvrdi že ho mam hrubého ale krátkeho ...
Osobne sa asi aj priklánam k druhej možnosti ... Ale ako tak rozmyšlam tak tá sa asi riešiť nedá však ?! ... (Alebo áno?)
1.Ta bolest moze byt napr z toho, ze bola malo vzrusena a teda tam dole nedostatocne vlhka a tak malo otvorena. Najprv ju tam dole preskumaj prstami, a az ked sa tam dostanes lahko s dvoma ci troma prstami, az potom to skus na ostro. Zene sa pri vzruseni vo vagine znizuje hladina bolesti a teda ak je dobre vzrusena, mozes tam vystrajat kusky ktore by jej mohli sposobovat iba ak "prijemnu bolest" po ktorej bude sama tuzit....
2. Moze byt, ze ma nejaky psychicky blok a teba podvedome nechce.
3. Mas velmi velky penis.