Odmietanie ,strata túžby

Príspevok v téme: Odmietanie ,strata túžby
Tomas30TN

obry den .sme s manzelkou 8 rokov spolu a vychovavame 4 rocnu dcerku,dcerka je živá a vyzaduje si neustalu pozornost..Problemy v nasom vztahu sa týkajú hlavne intimnej stranky...Máme sa radi a velmi,nedokázali by sme podviest jeden druheho,no v intímnej oblasti nám to skrie..Manzelka stratila chut na milovanie ,ked sa milujeme raz za cas tak akoby len s povinnosti ,vravi mi stale ze uz to robiť nebude na silu,ze prestala jednoducho po mne tuzit pritom som jej žiadno neublizil,snazim sa pomahat aj v domacnosti,s dcérkou ...nás dennodeny kolobeh uz veľmi je dlho je ,práca,domacnost mala spanok a zasa dokola,..ja uz veľmi dlho jej to vyčítam nech mi povie preco ma odmieta,ani sama mi nevedela povedat dovod,ci sa malo o seba staram alebo cim neviem rozne otazky som pokladal,a potom jej to uz zacalo liest na nervy az vychladla uplne..pritom moje spravanie bolo logicke,ved komu by sa pacilo keby ho partner odmieta,ked sa potom pokladáme tak mi povie nech si na to nájdem inu.pritom ja chcem iba svoju manzelku,starám sa o rodinu ,zabezpecujem ,robím čo im na ociach vidim no predsalen som odmietany.dakujem

Jozef 45

Podla odbornych studii, sexualna tuzba väcsiny zien konci do 5 rokov po poslednom pôrode. S tym nic neurobis ..... Mozno dalsie dieta by ju u nej znova prebudilo .....alebo milenka - ziarlivost to tiez dokaze.

bella21

Odporúčam knihu:
Willard F. Harley: Moje túžby, tvoje túžby

Určite netlačiť na manželku, ale snažiť sa zistiť, aká je jej základná potreba v manželstve a snažiť sa ju naplniť a tým bude aj manželka ochotnejšia naplniť manželovu potrebu sexuálnej blízkosti (autor identifikoval 10 základných potrieb mužov a žien v manželstve, pričom potreby, ktoré považujú muži za najdôležitejšie sa nezhodujú s tými, ktoré sú najdôležitejšie pre ženy a tu vzniká problém).