Sam o sebe nemozem tvrdiť ze som bez emocii, iba ich nedokazem prejavovat na verejnosti, medzi priateľmi ani najbližšími iba ked som sam. Stala sa mi taka príhoda, ked sme sa raz s kamosmi na rozoravali, dostali sme sa na temy, o ktorých sme nikdy pred tym nerozprávali ako rodinu, ťažkosti, trápenia, potom vyšli aj slzy, kazdí plakal okrem mna, ja som sa im iba snazil poradiť a pomoct ale sam som nemdokazal vydať zo seba žiadnu emóciu, hoci som sa snazil a chcel ale neslo to. Preco to tak je ? Preco nedokazem byt emocialny pri druhých iba ked som sam ?
Emócie
Vieš, ono sa ľahšie smeje ako plače. Ak by si plakal na silu, tak by to bolo len divadlo z tvojej strany. Prežívanie emócií má každý človek iné. Divné je to, že pri tebe všetci plakali, len ty nie. To musela byť veľmi smutná story, ak rozplakala všetkých. Niektorí ľudia považujú plač za slabosť, preto neplačú.
Moc to prežívate.ˇVšak emocie maš, ale nemusíš dať najavo.To čo je za otázka? Si iný typ.Idem sa rozplakať pred druhými-Načo vnútri ťa to pohlo stačí.Muži neplaču ani ja vždy.
Mesačný princ.Zrkadlo znesie všetko aj tak vidí tvoje emocie keď okolo neho prechadzaš a sa nekontroluješ a doň nepozeráš.Maš cca30 rokov predpokladam je to správne?
Nechaj si to na vážnejšie- Zametaj pred sebou keď chodiš aby si neprišliapol červíka.Aj tak (:(:sa ti to nepodarí.
Moc to prežívate.ˇVšak emocie maš, ale nemusíš dať najavo.To čo je za otázka? Si iný typ.Idem sa rozplakať pred druhými-Načo vnútri ťa to pohlo stačí.Muži neplaču ani ja vždy.
Mesačný princ.Zrkadlo znesie všetko aj tak vidí tvoje emocie keď okolo neho prechadzaš a sa nekontroluješ a doň nepozeráš.Maš cca30 rokov predpokladam je to správne?
Nechaj si to na vážnejšie- Zametaj pred sebou keď chodiš aby si neprišliapol červíka.Aj tak (:(:sa ti to nepodarí.