Otec na prahu alkoholizmu

Príspevok v téme: Otec na prahu alkoholizmu
Riesim

Ahojte, mam 23 rokov a už svoju rodinu, syna a manzela...moj otec ma 44 rokov a stale pije...vzdy sa zotne tak ze nam robi strasnu hambu, nedokazem sa ani ppzerat aj na verejnosti...doma nepije, ale vzdy vecer ide na stary dom a musi si dat...uz pomaly kazdy vecer len slope...je hrozny ked ma vypite...neda sa s nim....mam este 10 rocneho brata a ten az place ked ho vidi, ze sa hambi za ocka a podobne...chodi ho volavat domov a tak..je mi s toho zle lebo czdy sa mi zdoveri ze je s neho smutny a tak..vzdy ho podporujem chudacik moj takyto vzor mat...mama ta nechapem pre co nic nerobi...ma na to nervy ale necha si skakat po hlave a uz mi to strasne vadi....je ticho lebo nechce aby bolo doma potom zle...neviem uz co s tym mam robit...hambim sa strasne za neho a je mi smutno hlavne za maleho brata, lebo mal by vidiet v otcovi vzor, no on ho vidi len nalozeneho v chlaste....ani ja nechcem pre svojho syna takeho stareho otca....

Gima

Musí podstúpiť detoxikáciu tela pomocou náplastí, aspon tak som to čítala nas jednej stranke. Sú tam rozne recenzie, o tom ako to pomáha, mne to pomohlo pri chudnutí.
www.googleadservices.com

adam1994

Odporúčam ti pozhovárať sa s otcom keď bude triezvy prečo tak pije a povedať mu nech sa uvedomí že má dieťa a má byť pre neho poriadnym vzorom a že sa pre neho trápi. Ak nepomôže tak z toho prostredia zachráň aspoň brata pretože v dospelosti môže mať takýto vzor otca veľké následky, hovorím z vlastnej skúsenosti.

gabona1

Musíš sa snažiť mu pomôcť, skús si s ním sadnúť, keď bude triezvy a porozprávať sa o všetkom. Možno ho natočiť, keď je v liehu a nech sa potom na to pozrie. Ak však on nebude chcieť, tak mu nikto nepomôže.

medikamentus

to je tazka situacia, nieco ale urobit musis, aby si si raz
nevycitala. Pokus sa s otcom porozpravat, ale naterminuj
to na okamih, ked bude triezvy. Povedz mu toto vsetko a
hlavne to, ako sa kvoli tomu trapis, ako sa o neho bojis.
Ze ho nechces predcasne stratit a maly brat je z toho
nestastny. Hovor pokojne ,nevycitaj, Len nech vie o vasich
pocitoch, lebo zjavne si asi neuvedomuje, ako vas trapi.
Mama mozno uz rezignovala, ale aj ju skus prebudit.
Ak je uz zavisly, to neviem posudit, skus ho presvedcit,
aby isiel aspon k doktorke, nech vie, ake ma hodnoty
napr. hepatalky. Mozno to nie je az take zle, je este mlady,
mozno maju nejake problemy aj s mamou a on to takto
nestastne zacal riesit.
Este nic nie je stratene. Ste rodina, musite drzat spolu,
hovorit aj o neprijemnych veciach.
Mozes ist napriklad aj za jeho vseob. lekarkou, diskretne
povedat o co ide a ona ho moze prevolat na preventivku. na

Riesim1

Akoze nie je nasilnik, ze by bol zly alebo tak...ale proste stale pije a ked je opity nevie co rozprava...vala sa po zemi kazdy sa s neho len smeje...ja uz som s toho na dne