velmi maly penis

maleedge

Penis Extender - track.prolongsystem.sk Ja ho pouzivam cca 3 mesiac, nosim ho aj v noci. Zatial som nameral z povodnych 13,7cm zlepsenie na 14,9cm, takze spokojnost.

velkypenis

Cviky niesu nebezpecne, pokial sa pred nimi rozcvicis, a erekciu priamo posilnuju. Na to sa odporuca cvicit kegelove cviky, mal by si postupovat podla presny krokov, najdes ich napriklad tu -odkaz odstránený-

katharinka

minule v telke jedna sexuologička spomínala, že priemerná velkost údu je 12 cm takže ten tvoj je asi priemer. Asi by si mal kukat menej porna kde všetci chlapi maju nadpriemerné velkosti, lenže to je hlupost, a takych hercov len vyberaju. Ja už mám aké také skusenosti a možem povedať že chlapi s menším penisom su citlivejší a vedia viac vzrušiť lebo napriemerná velkost akosi chlapom stúpa do hlavy a myslia si, že to stačí, opak je však pravdou. Takže sa nestresuj na svete su aj vačšie problémy.

trygve

pozri sa, v azii je to uplne obycajna priemerna velkost. mas ho teda velky ako skoro 2 miliardy ludi tak klud:). prinajhorsom zajdi na mileticku a najdi si tam nejaku vietnamku;)