kde kupim kvalitne clip in vlasy?

Petka1998

Jednoznačne clip in vlasy, ktoré vydržia, sú naozaj kvalitné, dajú sa žehliť aj kulmovať, odporúčam www.nanicvlasy.sk. Skúsila som kade tade, ale nevyrovnajú sa tomuto eshopu. Všade lacňaky sa snažia predávať a presne tie, môžete zahodiť po prvom umytí a umeliny to vôbec. Skúsila som aj tie, ale vôbec to nevyzerá pekne. Popisy majú pekné, že krajšie ako ľudské vlasy ale vôbec, neporovnateľné nosenie. A vidno ich, vidno, že to sú lesklé neprirodzené vlasy. Pre mňa určite nie. Takže pozri si ich ponuku a budeš spokojná, odporúčam. Ja nakupujem jedine tam.

Moninecka

Mám otestované za 12 rokov čo nosím klipy asi všetky možné obchody na slovensku, nejaké aj v ČR som kúpila, aj na aliexprese a ebay som objednala, to boli hrozné shity, leteli do koša rovno... a jedine najkrajšie vlasy, ktoré veľa vydržia majú v www.nanicvlasy.sk , u nich som kúpila prvý krát priamo v obchode na námestí v Poprade a potom som zistila, že majú aj internetový obchod, tak pravidelne u nich nakupujem. Pošlem aj foto, ak by ste chceli alebo instagram. Nedajte sa oklamať ani cenami, načo, keď kúpite lacnejšie, ale tie vlasy sú odporné, tak radšej priplatiť, ale mať ich krásne a vyzerať v nich super. Čaute Monika

Mariela

vyzerajú naozaj priridzene, tiež som bola trošku skeptická, ale je to skvelé, nemusíš si zažažovať svoje vlasy a mas hrivu naozaj ako zo salónu!