Dobrý deň,
chcem sa poradiť. Ako dieťa som trpela na angíny, rovnako ako ďalších X detí. Pomaly mám 24 rokov a uvažujem nad tým, či si nedať vybrať krčné mandle.
Angínu som síce nemala najmenej tri roky, ale neviem ako sa vlastne takýto chronický zápalový proces prejavuje. Vie mi niekto kto ochorením trpí poradiť? Mandle mám skoro rovnako veľké, jedna je hladká a jedna má na sebe jazvy, nemajú nejaké viditeľné čapy alebo fľaky, nevadia mi pri prehĺtaní, akurát čas od času (raz za pol roka/rok), mi "vypláva" odniekiaľ taká tvrdá biela gulička (iste viete o či ide, nebudem to rozoberať).
Prípadne prosím o radu ako udržovať mandle v kondícii, pokiaľ nie som veľmi naklonená ich vybratiu.
Ďakujem (k Dr. Pôjdem, ide mi o praktické rady zo skúseností)
Chrinický zápal mandlí? Poraďte
daj si akupunktúrou preliečiť žalúdok,to on je príčinou(podľa akupunktúry je prehriatý ,jeho teplo sála hore do mandlí a vytvára tam vhodné podmienky pre množenie mikróbov
Marosko-n
Môžete mi prosím povedať viac? Takže pokiaľ nie sú mandle v katastrofálnom deravom stave je to okej mať ich v tele?
Prosím aj k tej luečivej vode viac a o koloidnom striebre som počula ale bála som sa skúsiť.
mandle sú zasobiskom patogenov, infekcie, ktorá udržuje náš organizmus v pohotovosti - imunitu. Preto sú potrebné.
Pomáha BLV liečivá voda ale môžeš skúsiť hrdlo aj 5 x vyplachovať kloidným striebrom.