Mam 17 rokov a mam zo svojej vysky neskutocne komplexy........ziadny chalan ma nechce lebo ze vraj som jak zirafa.....mam 172cm a neskutocne by som chcela mat menej..........neda sa nejak zmensit????? Preco vsetci chalani chcu dievcata co maju od 158 do 165?????? to neni feeeeeeeer, preco mi vraiva ze som jak zirafa??? som fakt tak vysoka????
Mám komplexy z vysokej postavy
chodte do prdele s tym, ze vysoke baby su najkrajsie, vyhladavane a tak! coje na tych zirafach pekne!!! sak to neni ani zenske, su jak chlapi! ani postavu enmaju kriste.. ja mam 158 a nemyslim si, ze by som mala kompex, chalanom sa pacim, a pacim sa im vdaka tomu, ez som celkom pekna, mila , usmiata. a postavu mam na svoju vysku zevraj velmi peknu. tak ma neserte s tym, ze vysoke su najkrajsie!!!!!! jak keby sa to dalo ovplyvnit!!!
ty si fakt sibnuta...MAS uplne idealnu postavu-hovorim o vyske. Neviem o akych chalanoch to hovoris, ale v triede mozu byt skutocne mensi. Ti rastu az do 19. rok.
Zoberiem si ta za nevestu, moji synovia maju 200 a 190 cm. Ti by si ani necsimli nieco okolo 170 cm.
tak toto nie je mozne..aka zirafa,,172cm,,tz si este nevidela vysoke dievca..chod sa niekedz pozriet na basketbal,alebo volejbal..180-190..a vsetky su radi ze su vysoke,,kazdy si ich vsimne,,tu naozaj zacina pisat ludia co chcu mat problemy.,zial nemaju tak tu vzpisuju toto
ja mam 17, 181 a nosim vysoke stekle skoro stale. a chlapi po mne slintaju. tomu ver ze byt vysokou je super. a sexy.
michelle,naozaj sa nemusis stresovat koli tvojej vyske - ja meriam 177cm a jednoducho som si zvykla,a moja naj kamoska meria dokonca 180cm ale nikdy sme nemali nejake problemy voci chalanom - akurat ze naozaj vysokych chalanov nie je tak vela,lebo nas nebavi pozerat sa chalanom v kuse priamo do oci:) takze sa nemusis bat,a dokonca mi viacero kamaratov prezradilo,ze vysoke baby su NAOZAJ sexi a krajsie ako nejake nizsie - je to sice otazka nazoru,ale povedali mi to nezavisle od seba,tak sa nemusis bat:)
michelle:)tak co teba netrapi...wed si neni az taka wysoka ja mam 178 a to si myslim ze uz je trosku vela..ale ved co narobim..tak si nedavam na vysokom opatku topanky:))bo to by som uz bola veelmi vysoka...neboj ved ty si zistis ze mas tu spravnu wysku:)
teraz neviem ci sa tym naozaj trapis alebo sa chvalis..
boze co tu uz ludia neriesia... fakt nechapem...
pripada mi to ako chvastanie...
172cm vyska vobec nie je velka,moja spoluziacka ma 182!!!a netrpi ziadnymi komplexami,a xce ju vela xalanov,aj ked neni najkrajsia...takze sa neobavajte holky:-DDD