Mam 17 rokov a mam zo svojej vysky neskutocne komplexy........ziadny chalan ma nechce lebo ze vraj som jak zirafa.....mam 172cm a neskutocne by som chcela mat menej..........neda sa nejak zmensit????? Preco vsetci chalani chcu dievcata co maju od 158 do 165?????? to neni feeeeeeeer, preco mi vraiva ze som jak zirafa??? som fakt tak vysoka????
Mám komplexy z vysokej postavy
och, zasa sa tu zacina ta ista debata ako minule v teme Klub vysokych zien... nieee, prestante, prosim :D
Tak ja mám 173 cm, a nosím kľudne aj 14 cm opätky a vôbec sa necítim ako žirafa, práveže som za svoju výšku vďačná a aj mužom sa páčim, tak nemám dôvod na komplexy.... :)
to je nadávka? sorry, netušila som, že to niekto berie ako nadávka...
ako som už raz napísala, mne je vysokých žien ľúto, závisť rozhodne necítim.... tiež by som brala o pár cm menej...
liones, odpust si tie zirafy. zirafi su vysoke zeny len pre male zakoplexovane zienky co sa musia ohanat takymito nadavkami, lebo inac sa presadit nevedia..
prečo si niektorý ľudia myslia, že vysoké ženy nemôžu byť tlsté ?
samozrejme že môžu, poznám minimálne dve 180 cm žirafy, ktoré majú rite jak plátno v kine...
podľa mňa na vysokej žene tie kilá vyzerajú ešte horšie, lebo potom tá žena pôsobí celá taká obrovská...
michelle-jedneho dna Ti budu vsetky zeny zavidiet, ze z pribudajucimi rokmi na kazdej jednej bude vidiet kazdy jeden pribraty kilogram, ktori sa na vysokej postave strati..
ano som vysoka a nemenila by som. kamosky mi zavidia. a vidim rozdiel medzi svojimi nohami a nohami nizkych kamosiek
jankaaaaaaaaa, presne tak, ked ma pekne nohy vysoka a nizka zena, lepsie sa vynimaju predsa len na tej vyssej :) minimalne dlzkou...
no stavim sa ze ty si tá vysoká :)
ale ivac vyniknu na vysokej :)