Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Syn autoskola

Príspevok v téme: Syn autoskola
Airama

Dnes som uplne smutna a v depresii , lebo mojho 17 rocneho syna druhy krat vyhodil policajt v skuske v autoskole , s!e obycajna rodina , ja som robotnicka vo fabrike , muz tiez , za autoskolu sme dali uz pomaly700€, prvy krat ho vyhodil len za to ze nemal rucnu uplne dole , len vysiel z cviciska - to mipripada ako sikanovanie a buzeracia , lebo ked sa vymenil s druhym ten dvakrat nedal ani smerovku a tomu to dal , je to nespravodlive , ja nemam peniaze aby som platila policajtove nalady , co mam robit ? Inspektorat prace?

Hracc

Nech si pocka par rokov, zarobi si vlastne a potom, ked uz bude mat hlavu na spravne soferovanie si vodicak spravi rychlo. Nema sa kam ponahlat teraz :)

Matusiska

Ked je debil a nema na to tak naco ho tam tlacite? Nema k tomu vztah a takyto debily jazdia potom po cestach a ohrozuju inych.
Keby si to sam platil tak ma k tomu iny pristup. Poznam debila ktory to nespravil ani na 9x a rodicia platili ako drbnuti.

WHISPER

a druhykrat ho vyhodili za...?

ako pisali nižšie mozte sa stazovať, ale nepomoze vam to absolutne nič...!!! všetko je o znamostiach, rodinkarstve atd... a svojho si budu zastavať, oni su všetci uzko spojení... inštruktor si nezastane vašho syna, nezoberie si to na triko, aby sa mu ten poliš pomstil potom..
zastane si poliajta..

moja kamoška neurobila skušky nedávno, lebo sa zaradila pri odbočovaní do lava akoby odbočovala z jednosmerky...

dievčina si nedala pás a prešla...

su pripady kedy ocko pozná nejakeho policajta v okrese, ten policajt pozna dalsieho, ... a tak ma vybavené...
hned ako su vsetci prítomní na teoretickej skuske pisomnej v triede, policajt zahlási:
"ktorý je Jožko Mrkvička..?" Jožko sa prihlási... a už vedia že to je on ktoremu aj test opravíme, aj ked nedá prednosť v meste a nebude smerovky dávať skuškou prejde, lebo riaditel policie od ktorej je skusajuci policajt chodí na pivo s Jožkovim ockom..
(poznám takeho dotyčneho čo mal takto vybavené)

...takže nepomozes si... len uškodíš...

lyst

zatiahnuta brzda je podla mna relativne nebezpecna vec, pri silnom aute by si to ani nemusel vsimnut, ze mu auto brzdi, a keby siel v dazdi do zakruty, s prednym nahonom, mimo mesta 90km/h, mohol by dostat smyk, spravit niekolko kotrmelcov a aj sa zabit. Alebo tak brzdou rozzeravit koleso, ze by to znova viedlo k dalsej havarii. Viem ze je to v podstate prkotina, aj mne sa to minule stalo, a som rozmyslal asi 5 minut, preco mi pipa palubny pocitac...,,,
a druhy ze nedal smerovku,, existuju take cesty, s jemnou zakrutou a druhou vedlajsou cestou, kde doteraz nikdy nedavam smerovku, ja a ani dalsich 80% soferov, hoci viem, ze sa tam smerovka dat ma, je to takmer rovna cesta, co zdravy rozum vravi ist rovno, a podla cestnych predpisov je to odbocovanie...,, ak nedal smerovku na takej ceste, tak mohol policajt prizmurit oko,,, su chyby ktore policajti pri jazde toleruju, a su chyby pri ktorych vam policajt rovno povie, odstavit vozidlo.

chalan bude vystresovany, robi chyby, nestresujte ho este viac ako je, a v klude ho dajte na treti pokus, urcite to zvladne

Marosko-n

Ak ste presvedčená, že Váš syn vie jazdiť,. tak dajte odvolať z funkcie skušajúceho policajta. Ale najprv nech urobí skúšky u iného skúšajúceho a inde.