Ahojte. Už pár mesiacov mam naozaj problém s výťažkami na čele, na brade a v okolí nosa.
Sú to také červené výrazky a bielymi hlavičkami a mam ich naozaj plne čelo. Niekedy sa to zlepší aké potom sa mi to opäť zhorší. Som v koncoch naozaj neviem, čo mám s tým robiť. Nedá sa to ani zakryť a tiež sa bojím že to budem mať ešte dlho.
Skusila som už aj koznu, nič... Všelijaké kremíky, maste body gély s lekárne a drogérie a nič... Pijem veľa vody, bylinkové čaje, cvičím, stravujem sa zdravo... No nepomáha.
Neviete mi prosím vás povedať, čo skutočne zaberá. Mal niekto z vás takéto akné a co mu pomohlo?
Budem naozaj veľmi vďačná.
Ako sa konečne zbaviť akné?
Alisha_15 ako casto si doprajes cokoladu alebo colu/kofolu?
skus lekarsky krem na akne z prirodnej kozmetiky hristina sestre to tak perfektne zabralo jak nič a už sa to nevrátilo (našťastie)
aj ja som mala s tym problem treba ist na kozne lekarka mi predpisala skinoren- krem a vodu tusim eryfluid a beriem este aj zinok velmi mi to pomohlo ale ja som mala iba na cele teraz skoro na cele nemam ale mam na chrbte :( ale ajtak som rada uz to bolo hrozne
kazdy vece pre spanim si umy vlaznou vodou tvar,a na miesta kde mas akne si navlhci rokrojenym citronom,ale ten citron vzdy oplachni potom,mne to pomohlo,bude to sice svrbiet trocha skrabat,ale tak to ma byt :)
*vyrazkami