Prosim o radu. Mam 14 rokov. Asi pred dvoma dnami som si našiel na ľavom semeniku malu hrčku. Keď sa jej chitim vobec to neboli. Bojim sa že to može byť nador alebo niečo podobne
hrčka na semeniku
Je to určite hrčka? Neni to náhodou penis?
Ahoj s najvecsou pravdepodobnostou to nic nieje. taketo hrcky u mladych ludi su velmi casto a v naprostej drtivej vecsine u deti nejde o ziaden nador a ak aj to je nejaky nador tak povecsine nezhubny. U deti su najcastejsie nadory osteosarkomy teda nadory kosti, mozgu, leukemie , lymfomy . O nejakom nadore na semenikoch o tom som este nepocul ze by nejake dieta toto malo a to studujem rakovinu.Cisto teoreticky moze existovat aj rakovina semenikov u deti ale sanca ze tomu tak je je extremna mala mozno jedna ku milion.Kazdopadne ak chces mat klud tak zajdi k doktorovi i ked to nador na 99,9999% percent nieje moze ist trebars o nejaky tukovy zhluk a mozno by sa to malo z estetickych dovodov dat prec alebo aby ti to nezavadzalo a nerobilo zbytocne do buducnosti problem. Radsej teda zajdi k tomu doktorovi :) Napis mi na tomas55555@centrum.cz pokecame ak chces , som kazdopadne aj zvedavy co ti na to povie doktor ze o co ide :)