Orgazmus 3x v rade vo sne

Prey

A to sa vsetko semeno vyroni ci len ta voda v ktorej plavaju spermie lebo ked som si chvilu po tej poluci vyhonil tak islo zomna vsetko von

Mesačný princ

Jozef 45 - peknú blbosť si napísal :D Mal si vôbec niekedy orgazmus?

To, čo pociťuješ nie je orgazmus, teda aspoň po tom, čo som zažil to tak už nevnímam. Zažil som ho len asi 2x a ostal som doslova paralyzovaný...taký celotelový orgazmus si najskôr asi nikdy nezažil. Ale ak zažiješ, tak sa na to bude pozerať inak :)

Jeset

Čo by nevedeli- vedia aj ženy o mužoch a opačne.
Ale to nevyzerá na orgazmus-lebo taký borec 3x za sebou asi nie je v pribehu, v krátkom čase.
Erotog. zóny hľadať u seba.Su iné u každého.
Táto je vymyslená?

Jozef 45

Mas asi nedostatok sexu ... skus mat pred spankom sex, alebo pravidelne pred spanim masturbuj, potom tie nocne polucie prestanu....

Mesacny princ. Ak nezazivas orgazmus pri ejakulacii to znamena ze mas velmi malo sexu, a teda dlhe nezdrave prestavky.

Ak je muz normalne zdravi :
1. je orgazmus vzdy spojeny s ejakulaciou
2. moze pri velkej pauze v sexe byt ejakulacia bez orgazmu
3. moze pri castom sexe byt orgazmus bez ejakulacie.

Mesačný princ

Jasné, že môžeš mať orgazmus aj počas spánku. No orgazmus. Ja som zažil len asi 2x v živote orgazmus, tak neviem, ako to majú iní. Môžeš mať polúciu dokonca sex a orgazmus zažiť nemusíš nikdy. Ženy nevedia o mužskom orgazme nič. Myslia si, že je automaticky spojený s ejakuláciou.