Hello vsetci. Takze takto: stretavam sa s jednym spoluziakom zo strednej. Teraz mame obaja 23 rokov. Sme kamarati. Stretavame sa asi tak 2 mesiace kazdy vikend. Problem je, ze ja ho zacinam mat viac rada ako kamarata. Na temu vztahy sme sa rozpravali a povedal mi, ze uz nevie mat rad. Ze mal 5 rocny vztah(ktory sa pred 2 rokmi skoncil;odvtedy mal 3-4 vztahy, ktore sa po priblizne mesiaci skoncili a rok je uz sam bez vztahov). Vraj ho pritahujem (citala som tieto fora :D a jediny "problem" kedy muzi zenu chceli iba ako kamaratku bol v tom, ze ho nepritahovala, preto pisem ze pritazlivost u nas je) a teda aj on mna. Dalej, ze ma ma rad a nechce o mna nikdy prist a boji sa ze by nam to vo vztahu neklapalo, pokazilo sa a nebolo by medzi nami uz ani to kamaratstvo. Moj nazor je, neviem ako vas, ze kamaratstvo je dost dolezite vo vztahu. Vieme sa porozpravat o vsetkom, vieme o sebe vsetko, obcas ma stiska, chyti za ruku, prituli sa, chodime sa prechadzat do parku, chodime na nocne prechadzky Trencinom kde obaja byvame, vieme sa spoli smiat, plakat...daroval mi dokonca plysaka teda konkretne dvoch :D boli sme spolu v kine, na veceri, mame sa vzdy o com porozpravat, dokonca mame spolocne zaluby... Zhrnutie : mame sa radi, rozumieme si, mame rovnake nazory, je nam spoli fajn, fyzicky sa pritahujeme...je tu moznost ze z mat rad sa stane lubim ta? Lebo u mna sa to pomaly ale isto stava. Dakujem Natalia :)
Moze prist zalubenie casom?
Zaľúbenie časom ?
To jen pre rozumných ľudí, ktorý si uvedomujú realitu života.
Jedna sa zaľúbila do športovca, ale on ju ignoroval. Raz na veľkej verejnej zábave sa športovec opil a tak splodil s ňou dieťa. Ona ostala na posmech všetkým a sama sa musela starať do dospelosti o dieťa.
Pre 5 minút koľko až 40 rokov trápenia. Možno je to životný štýl budúcnosti ?
Matka nech má akékoľvek dieťa vždy ho nezištne miluje.
Zamilovanosť do niekoho, niečoho je stav ktorý len sebec ovláda. Citového človeka to drží celý život. nenadarmo sa hovorí stará láska nehrdzavie.
Boh nám prikazuje mať rád všetkých ľudí, a ak budete milovať Božou láskou, tak budete o to vďačnejšie mať rád aj milovať toho čo Vám tu Vašu lásku opätuje. Aj Bohu sú milší tí čo sa k nemu utiekajú.
Az po prvom sexe bude vsetko jasne......
Ak mate radi napr. muza pre jeho napr.povahu, nazory, konicky, charakter ci ine vlastnosti /auto, dom , peniaze, svaly/..., to este neznamená, ze je to ten pravý. Priroda to zariadila tak, aby si partneri pre "spravny vyber genov" tam dole vonali a chutili, co zvysuje pravdepodobnost pocatia zdraveho potomstva. Zeny ale aj muzi ktori mali viacero partnerov to mozu potvrdit. Niekto ma stastie a najde - zalubi sa hned na prvykrat do chemicky i povahovo vhodneho partnera, vtedy si navzajom vonaju aj chutia. Je naopak smutne, ak chemicky spravni partneri si nesadnu kvoli povahe ci roznym inym prioritam. Aj muzom niektore zeny tam dole vonaju a chutia, no ine nie. Vsetko to ale plati pri zakladnej hygiene. Preto je sex v zdravom vztahu dolezity.
......Nikto nevie, preco sa rozisli a pre niekoho je velmi tazke povedat partnerovi, ze mu TO nevonia a tak radsej volia rozchod, aj po dlhsom vztahu.....
Ak sa neposuniete na vyssiu uroven / sex /, nikdy to nezistis, ci ide u Vas oboch len o vasen z nedostupneho, alebo o skutocnu lasku.
Je to možné, všetko je možné.
No má určitú ,,skúsenosť,, a pokiaľ ju neprekoná pomocou pokusu, tak tú skúsenosť bude mať stále a vzťahy mu budú kapať jeden za druhým. Viem to podľa seba. Možno by si mu mohla v tomto nejako pomôcť, ale ako ti poradiť neviem. Netlač na neho.
Ak sa niekto sklame v dlhodobom vzťahu a zaživa sklamania opakovane, tak sa v ňom zafixujú a vytvoria v jeho hlave model, ktorého sa nevie zbaviť.
Je to obranný mechanizmus pre ,,bolesťou zo sklamania,,
Radšej povie, že nechce vzťah a že nedokáže ľúbiť, ako by mal zažiť opätovnú bolesť.
Chce to čas a veľa, naozaj veľa pochopenia z tvojej strany. Inak z toho vzťah nikdy nebude.
Podla mna mate pomerne velku sancu na vazny vztah.
Neviem vsak presne co cakas od "frazi" "lubim ta". Zamilovanie je vzdy len v zaciatkoch vztahu, max 3 roky. Chalan vsak uz prekonal zrejme tazke sklamanie, tak sa zamilovat uz nechce, a ani zrejme nezamiluje na uroven, na aku by sa zamiloval pred sklamanim. Proste je uz opatrny. Vedome aj podvedome. Povedal by som, ze je tym vyzrety na vazny vztah. Vsak ak sa nato pytas, tak ty asi este vyzreta nebudes, ale mozes dozrievat za pochodu :P
vela stastia