Je krásna alebo nie ?

zdradca

Je pekna ale nie je suca ak hladas obycajne dievca. Take kocky co navstevuju solarka,davaju umele nechty, vsade vystavuju telo, ci svoje selfie, su dobre len ako okrasa a na sex. No musis mat v penazenke vzdy velky peniaz a v gatiach velky penis,inac ju omrzis a preleti za inym.
Ja osobne by som taku nechcel. Som predsa len obycajny chalan.

pomocnica

Vidno, že pekná by bola. Keby si nedávala toľko make-upu, tie nechtiská, rozpustila by si vlasy(tie by tiež toľko peroxidu nepotrebovali), nechala si prirodzené obočie, alebo aspoň keby ho mala jemnejšie, ale no aj s ním sa dá, vlasy by si natočila, jemne by sa namaľovala, nešpúlila by pery ako kačka ale prirodzene by sa usmiala, tak by to bolo na výzor milé dievča podľa mňa. Ale tak chlapi na to majú iný názor, každému sa páči niečo iné a krása je predsa relatívny pojem. :-)
Ľudí taktiež netreba súdiť podľa vzhľadu, ak je ona spokojná ako vyzerá tak to je hlavné. :-) Ale to všetci viete. :D
Pekný deň.

lyst

jasne ze je pekna, krasne cierne oci, blondava, stara sa o seba, a dalej "ziari" pozitivnou energiou. Ti co tvrdia opak, klamu sami seba, pripadne odpovedaju na otazku, ci je pre nich najkrajsia na svete...

blajsith

Som nepochopil naco ma tu ruku pri tej naspulenej papuli.
Tu sa nepytaj. Tito akoze muzi by dali neviem co za zasun a brali vsetko - zivu, umelu, mrtvu ...