Je krásna alebo nie ?

uterak

Pekna tvaricka, ale vyzera to, ze prefarbene vlasy, zmachlena jak kraslica. Ona by bola pekna, aj keby bola nenamalovana a s prirodzenou farbou vlasov. Na moj vkus prilis umela, kebyze som chlap, nechcem ju. Moc penazi tam ide na farby a sminky a somariny. Kebyze som chlap, tak takuto babenku prenecham dajakemu prachacovi, nech jej sminky a drahe kadernicky plati a ja by som radsej skromnejsiu, viac prirodzenu, ktora sa nemaluje a zmachlena jak kraslica s prefarbenymi kuracimi zltymi vlasmi a picou ciernou nechodi :), ale zase kadzy podla svojho vkusu, co si moze financne dovolit. Takato babenka na obrazku, to by bola tak na vystavu, na snobsky vecierok a na snobsky bal pre dajakeho prachaca, len tak na ozdobu, aby mal kohosi pri sebe ako pekny a na pohlad draho vyzerajuci privesok. Nie ale pre bezneho muza zarabajuceho na Slovensku minimum.

RoboBA

BMVBMV :DDDD
lepšie si to napísať nemohol :DDD
ale vážne baby s takýmto výzorom tiež nemusím, totálna umelina, mihalnice, papuľa botoxová, opálenie hnus silné ako cigánka odfarbená na blond, ten kačací xchicht neznášam na fotkách... strašne niečo, typické barové dievča... respektíve, typické zlakopecké dievča z mesta
sa stavím že jej slovník je každé druhe slovo do pi*i, kok*t, piz*a, kur*va a pod. Fajčí cigaretu jednu od druhej a pije ako dúha keď si nájde dôvod..
ble...

Prezyvka

mohla by byt asi pekna, nestaci jedna fotka na posudenie, ale je to ten typ
chyba jej uz len falosna vuitonka k tomu nejaky nagelovany cavo s lacnym vytuningovanym farom
viem si ju predstavit aj inak
napriklad k tym umelym nechtikom falosnej vuitonke a solarkovemu ksichtiku si viem este predstavit teplaky a nejake oringle do usi

Wifina

Kazdeho asi oslovi nieco ine. Mna tiez viac oslovuje prirodzenost. Sa drzim hesla niekedy menej je paradoxne viac.
Ale vsimnite si. Najvacsimi kritikmi zien su zeny samotne, jedna k druhej. Vacsinu tych veci ohladom vyzoru ktore na sebe riesia muzov vobec nezaujimaju. To len zeny medzi sebou sutazia.