Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vysadenie antidepresiv

Príspevok v téme: Vysadenie antidepresiv
Vlado727374

Zdravim. Asi 2 mesiace uzivam antid. Trittico pre problem so zaspavanim no uz ich chcem vysadit. Uzival som tretinu tablety co je najmensia davka a tak som si povedal ze ich teda asi mozem vysadit naraz. Po jednom dni som dostal abstinencne priznaky, alebo co to je, citim sa ako by ma niekto udrel palkou do hlavy a v noci nemozem poriadne zaspat. Nieje to nic hrozne, len som cital o ludoch co to brali roky a vacsie davky a hovorili ze bez nich nemozu zaspat v noci ani cez den a ze ten abstak trva niekolko tyzdnov, ze je im na odpadnutie, zahmlieva sa im pred ocami a same hrozne veci :) Ja len chcem vediet ze ak to tetaz utnem a prestanem ich brat (tu najmensiu davku) ze ci sa mi tie priznaky nebudu zhorsovat, prejdu a normalne sa mi vrati spanok (niesu navykove). Niekto hovoril ze tu oddelitelnu tretinu tabletky treba pri vysadzovani este prepolit ci co.Ku doktorke som objednany skoro az za mesiac ale ja uz ich brat nechcem, som z nich taky ospaly a malatny.

modracik

Dobre píšeš, že je to spôsobené vysadením.A je fajn, že si sa rozhodol neužívať-vieš as iprečo....proti nespavosti a aby si to lepšie zvládal, sú aj prírodné produkty,ktoré nemajú vedľajšie účinky a ani nie sú návykové.Pomohli už nieraz......

Tomas12345

Ahoj vyskusaj trebars brat benzodiazepiny typu lexaurin 1,5mg cca 3 tyzdne . Ten lexaurin by ti mal tlmit tie abstinencne priznaky a po 3 tyzdniv co odzneju priznaky AD vysadis aj lexaurin . 3 Tyzdne su nic a po 3 tyzdnoch vysadis lexaurin bez toho aby si mal nejake neziaduce ucinky.

zakui

Ahoj bral som antidepresivá asi 6 rokov a viem čo to je a čo asi zažívaš. Ked ich berieš 2 mesiace, je možné že ti ešte ani nezabrali niekomu učinkuju až po 4 mesiacoch. Pokial ti nerobia dobre tak ich treba vymenit za iné je ich na trhu hafo. Určite neprerušuj svojvolne liečbu, i ked ja sám som to urobil.
Vzal som zdravie do vlastných rúk. Podarilo sa

Vlado727374

Len chcem doplnit ze dovody pre ktore som trpel nespavostou su prec a tato nespavost je uplne ina, nic hrozne, a som si isty ze je sposobena vysadenim.