zdravim, chcem vam nieco povedat. Rodicia ma stale pytaju peniaze na splatky ich hypoteky lebo im to nevychadza. Uz som im dala 2. 500 eur ale to je malo a chcu dalsich 1.000 eur. Ked poviem nie tak su nahnevani.
Moj otec nepracuje, 25 rokov sedi doma na zadku a pozera do tv a chodi von sa prechadzat. ja som si tie peniaze nasetrila horko tazko co som chodila na brigady popri VS. Po cely cas mi nedali ziadne vreckove.
Sniva sa mi? je niekto na tom podobne?
Rodicia odo mna pytaju peniaze na ich hypoteku
denisaf - teraz som akurat skoncila skolu, byvanie budem riesit az ked sa zamestnam. V prispevku som pisala o problemoch ktore sa stali pocas toho ako som studovala a nasetrene peniaze co som mala po skonceni skoly. Este nerobim nikde natrvalo, teraz som mala statnice. Jednoducho bola som na nich odkazana a oni to vyuzili
autorka temy a co riesit vlastne byvanie a rodicov nechat nech zdvihnu prdele a staraju sa o seba?
pavel - citaj s porozumenim. Studovala som doteraz, kde inde som mala byvat akoze? skola je v nasom meste. Aspon keby si cital poriadne
penazenka - je to mozne, je na invalidnom ale ten ma priznany iba posledne 4 roky, predtym nemal prijem, preco pises ze fake ked si to ani nevies predstavit. najlepsie sa hodnoti tym co si to nemuseli prezit
cela tato tema mi pride ako fake ... neni mozne aby niekto 25 rokov nepracoval ved by nemal narok ani na dochodok alebo je na invalidnom?
Nie, mám lepší nápad. Čo keby sme spolu išli pozrieť nejaký podnájom pre teba ?
Bývať v 24,25-ke a viac s rodičmi je minimálne smiešné.
Pavel - tak mi napadlo. pozyvam ta ku nam domov, mozes prist aj zajtra. Najdem ti aj pracu tu u nas v meste, mozes sa postavit na 12 hodin do obchodu a stat tam.
Potom kedti pride vyplata dalsi mesiac spolocne pojdeme do bankomatu a vsetko vyberieme co ti prislo na ucet. Ved naco by ti to bolo prosim ta?
potom pojdeme domov spolu ku nam a vytiahneme obaja peniazky z tasky moje aj tvoje a polozime celu hotovost na gauc vedla mojho fotra. Ked uz teda nic nerobi 25 rokov a sedi pred tv aj sedem hodin v kuse nech ich teda spon prerata, aby sa tak strasne nenudil.
Co ty na to Pavel? Beries ci nie? Mozes si nechat 10 eur na bagetu
pavel ja som bola studentkou 5 rokov a zatial nemam zamestnanie, nevies mam ist pod most ci ako? teraz som iba skoncila skolu a oni mi beru z penazi ktore som mohla vyuzivat teraz kym si nieco nenajdem
Čo takto odsťahovať sa ? Nie, ty budeš radšej nadávať na otca...
Mesacny princ - peniaze musime mat nasetrene lebo ta mozu napr. vyhodit z prace ale ti vyskoci nejaky vydavok
a musim im dat pretoze s nimi byvam spolu v dome. Mojej sestre povedali este ked sme boli studentky: daj 400 eur alebo si zbal veci a odid.
Mna to takto nebavi, ja som si setrila na to aby som si mohla zalozit rodinu
musis povedat nie, nenechaj si kadit na hlavu a nic im nedavaj, je to ich zavazok, nie tvoj, nemali si ho brat, ked ho nevedia splacat, hlavne ked otec je lenivec neskutocny....