Bojim sa toho co ma v buducnosti blizkej aj dalekej caka. O par dni cestujem za pracou do zahranicia konkretne vychodne nemecko. Idem pracovat do hotela ako chyzna a mam velke obavy co ma caka. Ja mam obavy zo vsetkeho. Mam priatela ktory pracuje tu na slovensku a bojim sa ze ako tam vydrzim bez neho . On nejde so mnou lebo ma dobre platenu pracu. Bojim sa ze si najde inu alebo ze ma podvedie a mne to bude tajit. Je pekny a baby po nom idu. Bojim sa ze ked sa vratim uz to nebude ono. Ze ma prekvapi rozchodom, ze mu nebudem chybat, ze ma prestane mat rad, ze sa jeden druhemu odsudzime.
Bojim sa vsetkeho este aj tej cesty do nemecka ze sa nieco stane, nejaka nehoda. Bojim sa ze co ak sa nieco stane mojim rodicom ked budem tam. Co ak sa nieco stane mojemu priatelovi?
Ako sa prestat bat? Ako nemysliet tak negativne a nedivat sa na svet so strachom? Jeden starsi kamarat mi to s cim som sa mu zdoverila poslal tuto pesnicku. Spievam si ju v nadeji ze nic zle ma necaka :)
www.youtube.com
Ale pomoze to?
Ako mam prestat mysliet nato co ma caka lebo aj tak neviem co bude. Vie to niekto co bude? Vie niekto co ho v blizkej buducnosti caka a ako sa veci vyvinu?
Aj vy sa toho bojíte?
Tiez sa vsetkeho bojim a strasne s tym bojujem. Myslim, ze si treba hlavne vsetko upratat v hlave, prehodnotit, co je iba iracionalny strach. Myslim, ze 99% nasho strachu ma iracionalny povod, a teda je iba na nasom rozhodnuti, aby sme si uvedomili, ze ide iba o nami vykonstruovane a neexistujuce situacie, ktorych sa bojime. Myslim, ze musime pracovat na kontrole vlastneho myslenia, lebo jediny problem je tam. Nevidiet buducnost tak cierne.
Vztah na dialku by bol asi nad moje schopnosti pri tomto style myslenia, aky mas ty alebo ja. :D
Ak ťa má rád tak by som samu nepustil svoju lásku nikde do sveta. Ako chyžná môžeš skončiť s cudzincom v brušku a celý život skazený.
Ženy by nemali chodiť robiť do zhraničia. Je to na hanbu Ficovi aj všetkým darmožračom v parlamente !!
Radšej si nájdi tu nejakú prácu aj za menej a budeš v živote spokojnejšia.A tvoj milý nech sa o teba stará ak ťa má rád.