Dobrý deň, dnes sa mi spravil pľuzgier na ukazovaku a potrebujem sa ho zbaviť čím skôr. Najlepšie do večera aj keď viem že to nieje možné :D ... cvičil som na kontrabase a večer potrebujem znova hrať, nie že ma to nejak veľmi bolí ale lepšie sa hrá bez toho pľuzgieru. Ak máte nejaké rady budem Vám vďačný :)
Pľuzgier, ako sa ho čo najrýchlejšie zbaviť?
Tak čítal som niekde že to treba dezinfikovať a propolis je dobrý na hojenie tak som to skúsil
Ok tak ja to teda skúsim, treba mi tie dve prsty využívať ešte 2 dni :D :D dnes je to totalka tak dúfam že do zajtra to ako tak prejde a zajtra si to skúsim pri hre nejak s niečím oblepiť ... zatiaľ vďaka za tú radu :) prepichol som ich a potrel domacim propolisom
Môžem ti poradiť jedine, ak ti nepraskol.
Prepichni si ho niekde na okraji nejakou tenkou ihlou a vytlač tekutinu. Opakuj to dovtedy, kým sa ti koža neprilepí a zamedzí vzniku tekutiny :)
Vpich by nemal byť veľmi veľký a nemal by byť spravený na mieste, kde sa to do neho môže dostať špina.
Na druhý deň by to už bolieť nemalo a pľuzgier nebude existovať. Bude len viditeľný ale budeš tam mať tú kožu, ako prirodzené krytie rany.