Mala som prvy sex s priatelom...
Pozname sa uz dlho a chceli sme to vyskusat... Predtym sme skusali v posteli vselijake hratky...
A proste ked ho strcil tak to bolelo... A robil to chvilu ale vytiahol lebo ma to bolelo.. A druhy a treti krat vytiahol lebo mal pocit ze sa spravi..a boji sa teraz ci sa aj prvy krat nespravil... Aj ked by to bol citil.... Nic sme nezbadali.. Ziadnu tekutinu ani nic... Len proste prvy sex a obaja mame blbe pocity ze co ak nahodou sa daco stalo....
Sex
Byt panicom nie je nic zle,prave naopak. Len dnesna doba a ludi co uz cosi "preskakali" maju potrebu na to poukazovat.
drahá Syma či Tyna som zabudol aký máš nick,
sex by si mala mať až keď si schopná Ty aj tvoj frajer snášať prípadné dôsledky sexu teda neplánované tehotenstvo. Milovanie to je vzájomná dôvera dvoch ľudí voči sebe ktoré sú pripravené snážať aj to čo neplánovali.
Ak śa do tvojej vagíny vystriekal tvoj frajer tak si chystaj výbavičku pred dieťa lebo o deväť mesiacov budeš rodiť. A nech si frajer hľadá prácu aby ste mali z čoho to dieťa uživiť nech neskončí v decáku!
snezianka radsej sa venuj uzitocnejsej cinnosti ako tu radit detom.
Kup si tehotensky test a zistis, ze co......
Ta bolest pri "strkani" moze byt napr z toho, ze si bola malo vzrusena a teda tam dole nedostatocne vlhka a tak malo otvorena. Mala by si poznat svoje telo a umoznit priatelovi aby ho spoznal tiez. Dovol mu aby Ta najprv tam dole preskumal prstami a az ked sa mu otvoris takto a on sa tam dostane z lahkostou s dvoma ci troma prstami, az potom to skuste na ostro. Taktiez priatelovi povedz, aby dhsie vydrzal, nech predtym ked pride na stretnutie pri ktorom budete skusat sex, aby masturboval a odbavil sa, lebo ked pride plny semienka a teda nadrzany, dlho pri tebe nevydrzi a po jednom ci dvoch zasunutiach sa moze vystriekat /aj do teba ak nestihne vybrat/. Alebo mu pomoz pred skutocnym sexom Ty a najprv ho rucne, alebo ustami "sprav" a potom nech sa ide vycikat. A az po vycikani skusajte znova sex na ostro. Tento postup ma vyhodu v tom, ze chlapec sa zbavi napetia vo vajickach a ty mas pritom dost casu, aby si sa vzrusila, zvhla a dostatocne tam dole otvorila. Potom sa chlapec moze prstami a jazykom dostatocne dlho a pokojne venovat tvojej muslicke a dostat ju do takeho stavu, ze bude schopna bez bolesti prijat aj ovela viaaaac ako len tri prsty.
No lebo to nieje na hranie a hratky. Je to vazna vec. Je to na plodenie deti a to je vazna vec (jedno posmyknutie, chyba, ti zmeni cely zivot, a aj dalsiemu cloveku, tomu dietatu). Tato generacia je stratena, ked si mysli, ze je to na hranie a uzivanie si. Keby to tak bolo, tak z toho nehrozia deti... ani pohlavne choroby. Obidve veci, su smrtelne vazne.
Uz ste niekedy videli hru, ktora je nevinna, a hrozia z toho smrtelne vazne nasledky? Trochu sa treba zamysliet, ci vam nahodou niekto neklame... (dalsie negativne veci su, ze to sposobuje zavislost... co je negativne, naco mat o jednu zavislost viac? a takisto, je to tazke udrzat pod kontrolou potom, a ludia kvoli tomu robia blbosti ked to nemaju, podvadzaju sa, atd... z toho musi byt kazdemu mudremu cloveku jasne, ze to nieje na hranie a blbnutie)