Rozchod?

Príspevok v téme: Rozchod?
Tinka3111

Ahojte,uz dost dlho sa to taha,potrebovala by som vediet aj nazor inych nielen nazor môjho okolia.Sme s priatelom 5 r.Presli sme si peklom ked mu diagnostikovali rakovinu.Po 1,5 r sa vyliecil a dufam,ze sa to nikdy nevrati.Pred polrokom odisiel na 3 mesiace do Ameriky,odchod mi oznamil 2 dni pred odletom,ze on odchadza a pride za 3 mesiace.Som tolerantna ale myslim si,ze taketo sa vo vztahu nerobi.Vyjadrenie sak som bez zaväzkov(zijeme spolu 2r), ma prinutilo uvazovat nad rozchodom.Tri mesiac som dokazala fungovat bez neho a aj sa mi odcudzil.Buduci rok chce ist znova na 3 mesiace do Ameriky.Ja s nim nemozem ist,lebo praca,povinnosti... Uz mi taha do 30ky a neviem ci ma vobec vyznam zabijat s nim cas.Co si myslite?

Fisker

Tvoje egoistické správanie veľa o tebe vypivedá! rakovina sa mu isto vráti a preto chce žiť ešte naplno a užívať si cestovanie atď. Ty si obyčajná egoistická pipinka 30 ročné decko.

Bubliii

Myslím si, že vo svojom vnútri už asi sama poznáš odpoveď, len si ju chceš takto potvrdiť. Ľudia sa rozchádzajú aj za menej, ale aj za vážnejšie príčiny. Niektorí muži však ako záväzok berú napr svadbu, deti - nie priateľku.
Myslím, že by to chcelo úprimný rozhovor na tému my dvaja a budúcnosť, a uvidíš, aká bude jeho reakcia na všetko.. a podľa toho sa rozhodneš..Možno má on svoje dôvody, momentálne máte každý svoj život a je len na vás, či ich chcete prepojiť, ale pôjdete každý svojou cestou.

abcde12

Ber to aj tak, že keď budete manželia, tak aj vtedy môže behať kade tade na týždňovky a podobne. Aj v jeho záujme by malo byť, aby bol s tebou, keď k tebe prechováva lásku.