Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stratila som dobrú kamarátku

Príspevok v téme: Stratila som dobrú kamarátku
Juli13

Poznali sme sa odmala ale nikdy sme si neboli až tak blízke ale v škole nás učiteľka avolala spievať na jednu akciu tam sme sa spolu rozpravali potom sme si začali písať a nakoniec sme sa aj stretavali.v ten čas sa bola najlepsia kamartka s jednou babou ktorú som poznala.ani neviem ako ale ona má vymenila za tú najlepšiu kamarátku čiže sme boli aj my také dobré kamarátky mesiace išli a my sme sa čoraz častejšie začali stretávať boli sme spolu skoro stále ak nie tak sme si aspoň pisali.
Ale ako začalo leto tak jej bývalá NK ju začala volať von a ona samozrejme neodmietla a stávalo sa to často chodili spolu stále von a na mňa zabudla. Lenzey všetky tri chodíme na rovnaký krúžok a ja vidím že sa k nej to dievča zle správa stale ju uráža a pod. Poraďte mi ako si ju mám získať späť alebo ju mám nechať s ňou?

Bubliii

Ja ti radím fungovať ako doteraz - ak sa s ňou ty chceš kamarátiť, zavolaj ju von, zabavte sa.. keď bude ona chcieť, bude sa s tebou aj naďalej baviť; keď nie, aj tak ju neprinútiš... Rozhovory na tému tvoja naj kamka ťa zneužíva neradím, lebo je to bezpredmetné, je to proste NK a ona ti nebude veriť. Mne sa dialo to isté, trvalo to roky, kým som si to sama neuvedomila a keby mi vtedy niekto povedal, ako ma NK zneužíva a manipuluje, tiež by som im neverila.. vlastná skúsenosť