Spravny vyber a kupa podprsenky

Príspevok v téme: Spravny vyber a kupa podprsenky
Kristi-na

Dobry den damy :) hladam radu ohladom spravneho vyberu a kupy podprsenky. Roky som nosila velkost 70B lebo som bola presvedcena, ze je pre mna spravna a zaroven bola pre mna najdostupnejsou, ale moje rozmery tej velkosti az tak neodpovedali. Pod prsiami mam obvod 62cm a cez prsia 83cm. Rozhodla som sa teda ze by som chcela skusit podprsenku s mensim obvodom a asi vacsim kosickom ?? No ale tu nastava problem. Do beznych obchodov sa taketo cisla nedostavaju a cez internet nechcem riskovat lebo neviem presne tu moju spravnu velkost. Mate podobne skusenosti? Poznate znacku, ktora vyraba kvalitne podprsenky aj v takych malych velkostiach? Prosim ak mate podobne skusenosti alebo vasa kamaratka podelte sa o ne so mnou. Dakujem :)

Vierka55

Kristínka tvoja veľkosť je 65C a možno až 65D, ale asi skôr C. Tak ako ti radí Lexa zajdi do špecializovaného obchodu.

Lilgirl

Tak ja som si schvalne pozrela ten vypocet na astratexe a vysla mi velkost 75F uffff to znie hrozne.... normalne mam 80C, 85C, cize nechapem, jednoducho moj nazor je taky ze bezne predajne maju ine cislovanie ako tie specializovane, podprsenky si kupujem v tescu, tchibo, musim skusat, naposledy v tescu od znacky Dora, velmi pekne kusky tam maju, a viem si vybrat velkost spravnu, kosiky sedia, ramienka sa nezarezvaju, uz som napozerala niekolko videi o tom ako si spravne vybrat, cize tak

gugumalyindian

Ked dýchaš tak sa ten obvod pod prsiami zväčšuje.Musíš hladat a skúšať, internet nie je dobrý nápad lebo neodskúšaš a značenie byva nie jednotne.

gugumalyindian

Ked dýchaš tak sa ten obvod pod prsiami zväčšuje.Musíš hladat a skúšať, internet nie je dobrý nápad lebo neodskúšaš a značenie byva nie jednotne.

Linda Eastman

Ahoj, ja by som ten internet až tak nezatracovala. Pod prsiami mám obvod 73, cez prsia 96, čo je v kamenných obchodoch neexistujúca kombinácia. V obchode som dostala tak nanajvýš 75 E, čo mi nesedelo. Podprsenky kupujem z Astratexu, alebo Raja prádla, majú tam dosť sofistikovaný "dotazník" na zistenie správnej veľkosti...Mne to hodilo s mojimi rozmermi 70 G. Často tam mávajú zľavy, alebo poštovné zdarma. Objednáš, vyskúšaš doma, ak nesadne pošleš nazad, vrátia ti peniaze. Prerobíš možno trochu na poštovnom, ale možno aj nie :) Mne už sa pár krát stalo že som posielala nazad, ale väčšinou bolo všetko ok, podprsenky mi dobre sedia, nič nevylieza a dlho vydržia.