mam 15 rokov siroke boky, velky zadok, uzky pas, male prsia ..... chudnutie nepomaha aj ked schudnem tak zhora
otazka znie : Moze sa to vekom vyrovnat ?
lebo to nevyzera pekne je to dost velky nepomer hore mi vidno uplne rebra a zadok boky a stehna mam poriadne velke .... vela ludi mi to hovori ze mam velky zadok a zacina ma to trapit
vyska 167cm vaha 47kg
chudnutie/ siroke boky
je to pekné a zdravé , bud rada že máš štíhly pás znamená to zdravie..
kolko dievčat nemá ani zadok, nohy chudé a okolo pásu pneumatika..
a nerieš diety lebo tým si jedine rozhádžeš metabolizmus a už nikdy ho nedáš do poriadku a potom sa može stať že o ten štíhly pás prídeš..
bud rada za takú postavu chlapom sa to páči.... chlapom! dospelým,..
názory detí ťa zaujímať nemusia...venuj sa radšej škole,..
samozrejme zdravá strava, životospráva, aby si mala pevnú postavu -šport, korčule, beh,... atd...
treba sa s týmto typom postavy zmieriť a mať sa rada...
ved sa pozri na Shakiru, Beyonce, aké su hrdé na svoje kryvky...
alebo Kardashianka čo by dala za to keby mala riť od prírody - tá si ju musela dať vypchať silikonom... a mnoho dalsích..
Na ostatných kašli...A k tomu nie vždy hovoria pravdu. Môj spolužiak ktorému sa mimochodom páčim taký že:,,Inak nejaký máš veľký zadok nie?´´(o pár dní na to povedal, že mám perfektnú postavu, že chcel byť za machra či čo...akože WHAT?). A ja že :,,ja som spokojná mojo.´´ A ďalší ktorému tiež:,,Ty nemáš vkus, to sú sexi krivky ty kkt.´´ Ja som sa tak začala smiať :D Nehovoria vždy pravdu. Mne je už jedno čo si o mne myslia, hlavne aby som ja mala radu samú seba. Akože ja mám tak, že každý deň robím drepy, keď sa nudím aj brušáky, ptm ešte iné cvičenia na nohy a cvičím s takými ľahučkými činkami, len na formu nie svaly. Vieš, predstav si, čo za postavu týmito jednoduchými cvikmi časom budeš mať a hneď chuť dostaneš. A nič niet nad pocit, keď si 100% vyťažená z cvičenia, vieš, že si sa snažila a ptm si dáš príjemnú sprchu, ľahneš do postele... Úžasné.
Trz je k tomu leto a v crop-tope tuky nevyzerajú dobre v kraťasoch a plavkách detto, číže motivácie máš viac než dosť. Ešte zdravá strava a bude to dokonalé. :-)
tiez mam hore vekost XS,S/34,36 a dole S/34,36
Dakujem za odpoved. S vahou som spokojna ale s postavou nie hore ramena nic prsia nic pas nic a boky zadok a stehna ale lytka nemam take. Pravdu povediac mne to ani nevadilo, tiez to mam po mame. Cvicila som ale prestalo ma to bavit aj som bola spojna nieco som schudla ale malo. A teraz v poslednom case mi to dava vela ludi pocitit, ze mam s tym nieco robit.
Ja mám 13 o chvíľu 14, mám podobný problém, ale ja to neberiem ako problém. Som po mamke, mám širšie boky aj väčší zadok a hore som chudšia. Prsia mám A a som spokojná, veď na môj vek je to ok. Já mám okolo 58 kg a 168 výšku, postavu mi chvália, brucho mám celkom vypracované a nohy sa tiež snažím, zadok mám celkom dobrý, lebo poslednou dobou cvičím, keďže bol samý tuk. Síce nie som chudučká, ale na pohľad nevyzerám, že by som mala toľko kg a k mojej výške je to ok. Ja som celkom spokojná, ja mám svalstvo, čo je lepšie ako tuky, cvičím, teda snažím sa cvičiť, trz už nejem ani sladkosti, ale tak zmrzlinu ešte hj, ale to chcem vyradiť. Podľa tvojej váhy a výšky musíš byť veľmi chudá, ja vážne neviem o čom hovoríš, veď máš 47 kg! Ja by som sa od šťastia zbláznila. Ale tak ja mám hore veľkosť XS-S a dole 34-38 ale rifle 38 čiže M. Mám zadok, stehná, ale keď sa tak pozriem do zrkadla, tak to vyzerá celkom súmerne, mám medzeru medzi nohami. Keď budem ešte cvičiť a zdravo sa stravovať, tak snáď to dám tak ako si to želám. Ja taktiež keď som zvykla že ,,diétovať,, čo inak vôbec nie je zdravé tak schudnem iba z vrchu a spodok zostáva, preto radšej tuk vymením za svaly aj keď sú ťažšie.
Pokiaľ viem, tak sa to vekom nenapraví, musím ťa sklamať. Ale muži ževraj takú postavu majú radi, no ale ja mám skôr také, že niečo ako presýpacie hodiny to vyzerá keď sa pozriem do zrkadla. Je to OK, postavu mi chvália, ale to číslo na váhe ma trápi, ale čo už, je to iba číslo, kým som zdravá je to OK, trz sa ešte vytiahnem a myslím, že sa už nemá zmysel kvôli tomu trápiť, ja chcem byť hlavne spokojná sama so sebou a to musíš aj ty. ;-)
Veľa šťastia, ak chceš, začni cvičiť aby si si trochu zosumarizovala postavu. :-)
Pekný deň.