mam 15 rokov siroke boky, velky zadok, uzky pas, male prsia ..... chudnutie nepomaha aj ked schudnem tak zhora
otazka znie : Moze sa to vekom vyrovnat ?
lebo to nevyzera pekne je to dost velky nepomer hore mi vidno uplne rebra a zadok boky a stehna mam poriadne velke .... vela ludi mi to hovori ze mam velky zadok a zacina ma to trapit
vyska 167cm vaha 47kg
chudnutie/ siroke boky
1134-ty so svojimi bokmi NIC nenarobis, nazor ostatnych ti moze byt u riti
Bojkos-schudni trošku. Aspoň také 2-3 kg by si mohla dať dole. Vyzeráš hrozne. Sorry.
Odpovie niekto aj mne ?
Bojkos- dľa môjho názoru máš tip top postavičku nech si vraví kto chce čo chce. Byť tebou,obliekam si veci čo obťahujú krivky a kašľala by som na také nadávky. Viem,že ťa to bolí,ale ukáž im,že ty si lepšia a krajšia :) verím v teba, tak si ver aj ty sama :)
Ja mám tiež väčšie boky a stehná. Bojím sa kvôli svojmu telu (cvičím) chodiť do šk. Smejú sa mi. Vraj som tučné hovado, kamión a moje stehná sú tak objemné,že som totálne vrece tuku... Moji rodičia si nemyslia,že som tučná. Nemyslela som si to ani ja,ale keď mi to v škole začali hovoriť, po pár týždňoch ma to začalo trápiť. Čo si myslíte vy? Ako mám schudnýť? Mám 14,164 cm, 50 kg. Moje stehná su 53-54 cm.... Cvičím 40 min na biku, chodím na 90 min prechádzky,obmedzujem sladkosti,jem len keď som hladná....
Kedysi boli široké boky cenené a považované za pekné. Považovali ženu za plodnú a vhodnú mať s ňou deti.
Vôbec sa tým netráp, blbé reči si nevšímaj, nechápem kto ti to hovorí, čo on je dokonalosť sama, či čo?
Povedz: Ja mám široké boky ale ty si d...l.
Zdravím , som chalan 16 ročný výška 180cm a 63kg , mám široké boky ramena hruď a ruky chudé jedine čo má trápia su tie boky , chcel by som sa opýtať ako vnímaju baby/ženy širšie boky u mužov/chlapcov
Ja mamt taku postavu sice mam nadvahu tak to je horsie :( nieco som uz schudla ale tak nic moc. Neznasam tu svoju rit a boky a nenavidim ked na moj zadok niekto upozornuje. Naco mi to furt niekto pripomina. _Ko**t ano ja som slepa a nevidim ze mam velku rit!_Vtedy by som vrazdila toho cloveka. Dokonca si ani kratase ani sukne nedavam aj ked je sto stupnov a dlhsie tricka nosim aj tak si len kazdy zadok na mne vsimne. A to mi je jedno ci sa to niektorym chlapom paci. Mme sa to nepaci. Ja nechcem byt ziadna Beyonce alebo vypatlana Kardashian. Ty kks ale zbytocne sa rozculujem. Najradsej by som zmizla.
Tak mas asi postavu hruska
Myslim si ze pri tvojej vyske a vahe prehanas. Pri 47 kilach je nonsens aby si mala velky zadok a boky! Trapis sa zbytocne co je ale v tvojom veku bezne. Sustred sa radsej na dolezitejsie veci v tvojom veku napriklad zdravie pretoze si mlada zena.