Dobrý većer, vyše roka sa liečim na boreliózu (Dr.Ďurovská - Stratonov protokol), chcel by som sa spýtať, už dlhú dobu (1/2 roka) mám vačšie bolesti kĺbov a stuhnutosť, prevažne pri pohybe (napriklad ked nieco otvorim rukou tak hned to boli ako pretazene) pukanie klbov je popritom, ale najviac ma trapi ze som bol sportovec a cvicil som aj na lieky tak neobl ziaden problem, ale teraz staci ked kracam do kopca a hned sa zadycham a je mi na odpadnutie + do toho prislo posledny tyzden mam stale tak tlak na hrudi a bolest u srdca, staci ze nieco malo robim a hned mi stupne pulz a nevladznem pokracovat, ked kracam tak mam hned tazke nohy a casto nezvladam s dychom a to nic nerobim... Dlhu dobu uz beriem minocyklin + dalsie ATB(augmentin,klerymed,medofluc.) na imunitu polyoxidonium.
MOJA OTAZKA ZNIE, ako zistim ci som na dobrej ceste kedze som minule leto taketo problemy nemal a telo sa len "LIECI" ? alebo liecba nezabera a moj zdravotny stav sa zhorsuje ? Konzultujem to s lekarmi, ale uvital by som niaku radu, lebo sa bojim ze mi telo (srdce a klby a imunita) zlyhava.