Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ma baba pozyvat prva von?

Príspevok v téme: ma baba pozyvat prva von?
otazocka

zaujimalo by ma co si o otm myslite - ma alebo enma baba pozvat na uplne prve stretko. dufam ze sa vyjardia aj chalani. je to vecna dilema a myslim ze tu nejde o nejaku odvahu ale o nieco ine. dokonca ani damske casopisy s anevedia dohodnut, atial co jeden tvrdi, ze zena moze pozvat na prve stretko a dat vztah do pohybu, druhe radia cakat. aky jje vas nazor, resp. vlastna skusenost. je medzi nami vekovy rozdiel (nic nerekonatelne - 6 rokov) lenze problem je v tom ze nemam 18.teda ja si myslim, ze on tam ten problem vidi. sme z jedneho mesta a pozname sa mesiac. mame na seba kontakt, piseme si, ale to stretko akosi nebolo. a ja ho asi chcem. ako to stretko myslim :) ale pride mi hlupe pozvat ho prva

otazocka

diky za rady, ale nieco take ako - je tu nejaka akcia, je nopouzitelne. mesto kde zijeme je vacsia dedina, kde sa ozaj nic nedeje. a mne pride hlupe napisat mu len tak nech ideme spolu von. vaickrat som sa spytala co robi v ten a ten den a on ze nic alebo nieco podobne. potom sa spytal aj on mna (Podla mna zo slusnosti) a vzdy ked poviem ze nic, laebo uvidim co pride, akoby sa nedokjazal dovtipit, ze ma moze zavolat vona je to uplne prirodzene. a mne je to hlupe, ze si povie, naivna 17-ka (zatial este stale 17-ka zial:(() ma vola von

lea

no asi som staromodna, ale ja by som chalana prva na rande nevolala. alebo mozno nemam na to odvahu :-) skor to skus tak nenapadne, ze v piatok je niekde daka akcia a ze tam budes s kamoskami, ci sa tam aj on nechysta. ak ma o Teba zaujem, tak urcite pride

kristhinka

ty ho musíš poznat a z písania vediet, aký je to typ, skor akčnejší a aktívnejší alebo hanblivý... nevidím nič zlé na tom aby si ho pozvala, ale určite by som sa mu nevtierala a nepozývala viackrát za sebou, no stačí trochu ho rozhýbať k činu. Hlavne ho do ničoho tlačiť... vymysli nejaku peknu nezavaznu smsku a pošli ju, ved nemáš čo stratiť. Držím palce.

poliewoocka

To zalezi fakt od okolnosti...Nejdi hned na vec aby sa nezlakol skus tak nevinnejsie napr. neskocis na zmrzku?

jankaaa

podla mna sme uz neni v dobe, ked ma byt stale iniciativny len muz, ak sa s nim chces stretnut tak konaj a pozvi ho prva, len aby to tak nebolo stale...