Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ucenie jazykov

Kycera

CHCEŠ ísť na nemecké bilingválne gymnázium, ale z nemčiny máš len základy. Momentálne Ti neodporúčam španielčinu, začni sa drviť nemčinu. Tá je náročnejšia ako angličtina!

Bubliii

Koľko máš rokov? Ja som sa 8 rokov súbežne učila AJ a NJ, ale inak sa učí, ke´d máš 14-15 a inak, ke´d máš o 10 rokov viac. Neplietli sa mi. Predpokladám, že si tínedžerka. Ja byť tebou, učím sa poriadne NJ, aby si aj niečo rozumela na tom gymnáziu a potom vo voľnom čase kludne aj španielčinu.. vidím to sama na sebe, že teraz po 20tke sa mi učí síce pomalšie, ale nie je to ešte katastrofa

abcde12

Lepšie je sa učiť len jeden jazyk a až potom ďalší. Ak však potrebuješ ovládať obidva jazyky, tak by si sa nemala učiť dva jazyky v ten istý deň, aby si to mozog mohol správne popriradzovať. Ak to tvoj mozog zvláda (lebo sa už poznáš), tak sa môžeš učiť pokojne aj tri jazyky naraz, len či budeš mať na to energiu, tak to je už otázne...
Nejak tak...

baribal

Nevies ani jeden poriadne. Tak ides na nemecke bilingualne, kde nebudes rozumiet ani prd, lebo mas iba zaklady a ides do jazykovky na spanielcinu?
To je rozum teda. Uc sa nemcinu preboha.