Ahojte chcela by som sa opýtať v posledné dni mám strašne živé sny ale take že netuším o čom sa mi sníva ale vždy sa zobudím na to ako sa má niekto dotýka cela spotena s rozhadzanymi vecami po izbe a nepamätám si ako sa tam tie predmety dostali . Niekedy sa len zobudím na to ako má moja mamina hladká a upokojuje lebo vraj kričím a plačem zo sna . Nemáte niekto s tým skúsenosti prosim budem Vám vďačná za každú radu :)
Živé sny
ja som sa tiež dnes skoro v noci prebudila na to, že niekomu niečo nahlas a naliehavo vysvetľujem. jednej takej osobe, o ktorej aj viem, že jej to netreba vysvetlovať. iba ona je taka, že teraz jej vyhovuje toto ignorovať. a s tym sa neda nič robiť.
čiže aj ty niečo spracovavaš v mysli, vo svojom podvedomí a prejavuje sa to keď spíš. máš také prežívanie. každý človek to nemá.
Zrejme v sne niečo spracovávaš zo života-čo si videla prežila.Musíš sa pohybovať v prijemnom prostredí, nepozerať naročne filmy ,usmevné, venovať sa svojim zalubam. dobre že si to nepamataš.
spomen si čo si predtým robila,či si niečo nezažila z čoho to ide, vyhýbaj sa tomu.
Možno tak reaguješ a davaš to zo seba.škola je náročna teraz oddychuj-nepozeraj važne vci v telke a na internete-lenn kludné.možno to je prechodné.Pred spankom sa chod s maminou poprechadzať a daj si sprchu, celý deň sa smej, aby si mala pekné sny, aneskoro večer už nejedz.Je teplo tak veľa pi vodičky, aj čajíky,
Choď do divadla na niečo pekne nie večer ale cez deň s kamaratkami.Bude dobre.Niečo zlé sa ti sníva, treba sa
s rodinou objímať pdpora.
Zrejme v sne niečo spracovávaš zo života-čo si videla prežila.Musíš sa pohybovať v prijemnom prostredí, nepozerať naročne filmy ,usmevné, venovať sa svojim zalubam. dobre že si to nepamataš.
spomen si čo si predtým robila,či si niečo nezažila z čoho to ide, vyhýbaj sa tomu.
Možno tak reaguješ a davaš to zo seba.škola je náročna teraz oddychuj-nepozeraj važne vci v telke a na internete-lenn kludné.možno to je prechodné.Pred spankom sa chod s maminou poprechadzať a daj si sprchu, celý deň sa smej, aby si mala pekné sny, aneskoro večer už nejedz.Je teplo tak veľa pi vodičky, aj čajíky,
Choď do divadla na niečo pekne nie večer ale cez deň s kamaratkami.Bude dobre.Niečo zlé sa ti sníva, treba sa
s rodinou objímať pdpora.