Dobrý ďeň chcem sa opýtať jednej veci pred 2 mesiacmi som spadol na bradu na betón pri páde som bal zuby pri sebe a spadnutím som stlačil hornú aj dolnú časť zubov spolu. Odvtedy mám pocit posunu zubov lebo mi nesedia tak isto ako predtým neviem či to je len pocit bolia ma kĺby v sánke nechal som to tak nejak som to nevnímal začínam to vnímať. Dokonca sa mi zdá , že sa mi zuby stočili neviem čo s tým sánka zlomená nieje určíte.Prosím o nejakú radu či je môžný posun zubov ?
Posun zubov ?
Srandičky to niesú neviem o takej téme. Už som u zubára bol sánka zlomená nieje a vraj posun zubov môžný nieje rtg sánky jak som vravel zlomená nieje vraj to je len opuch ale povedal , že to prejde. Prd prešlo.
Posun zubov bez toho, aby sa ti rozkývali a boleli ďasná nie je možný. Tie zuby si mohol mať také aké máš už pred tým, len si ich nikdy neskúmal. Zato sa ti mohol posunúť klb. Máš vôbec zubára, prečo k nemu nejdeš? Mimochodom táto tema tu už bola. Srandičky?
Mal si isť hneď, ktovie ako to teraz maš, vieš jesť?Treb isť s tým pozrieť to nie je ruka.Ale sánka.
Bez RTG snímku ťažko povedať.
chod k dr.
chod k dr.