Ahojte, mam sinusovu tachykardiu, nikto nevie z coho. Kazdy ze so stresu, podla mna je to hlupost. Meranie ekg v lahu ok. V stoji a v klude uz sinusova tachykardia. Cize tomu nerozumiem. Uz ma nebavi chodis s vysetrenia na vysetrenie a pokusat sa ziskat odpoveď. Lieky neberiem ziadne. Doktor tvrdi ze som nervovo labilnejsi. No ked v lahu je to ok a pulz je od 50 do 70 a v stoji v klude uz 120 tak asi to nebude nervami. Mate niekto skúsenosti??? Ďakujem Vám
Sinusova tachykardia
Myslím že som to ja. Ja som tá prča
Myslim že niekto použíje nick pod ktorý dáme názor a robí si prču.
Co s tym ma manzelka? Praveze pri sporte mam tep tak ako ma byt, horsie je to rano v klude. Dnes napr 137 ked sa ukludnim klesne, ale je to bez priciny s hroznymi pocitmi
Ak manželku nemáš pomožem ti ja,Ved vydiš ze ti najlepšie radím.
Veď silový šport nemožeš,Ved si sa mal spýtať dr.Len jemný šport.Ach ,manželku nemáš?že by o občas pomohla?
Nie marisku nefajcim s cigarety ano.... Len ja to pocitujem hlavne rano a v stoji. Proste neorijmny pocit akoby srdce islo vyskocit.... Sport, len silovy, pohybu malo praca autom
Nefajčíš cigy alebo aj marišku? Inak ja som mal tiež problém s vyšším pulzom. Veľa urobí psychika a potom aj strava a pohybová aktivita. Ak máš nadváhu, tak schudni na normálnu váhu, vypočítaj si BMI index a začni s cvičením a pohybom celkovo. Srdce si zvykne na záťaž a potom už ti nebude biť tak rýchlo.
Tak rano sa hned ako sa prebudíš napi vlaznej vody, trochu sa popreťahuj, pocvič rano mas aký tep?
Čo robíš doobeda? a kedy ideš spať?Nemáš veľa toho?
Aj mne namerali vyšší tep, najprv mi trepalo občas teraz ked niečo robím často, aj preskoči ked sa započúvam,musela som prisposobiť tempo.ale ja nechodím s tým po lekároch,lebo to tak može byť.ale nemala som to predtým .Jeden mi dr. povedal a nameral fonendoskopom.Neznášam teplá chodím až na večer von.
Občas mierna tachykardia.A nechcem žiadne lieky.
Nerobím tury.Otvor si vonku cez noc okno alebo balkon.Vanok.Sprchuj sa, zmyvaj zlú energiu.Urob si jemnú masaž s olejom ty ruky nohy plecia atd jemne.
rozprudiť dobru čchi-energiu.a okolo pekné farby-vankuše žlta,zelená modra a tak.V byte kvety-oni produkuju kyslík čo je dobré pre nás a my vydýchavame kysličník uhličity.Chod doma bosý.Ty sa poznáš ja len myslím
Hlavne rano po zobudrni a doobednom fungovani, pocitujem vysoky tep. Poobede sa to unormalni. Inac rana su hrozne pocitovo... Takze kazde rano hotova katasrofa....
Neriešiš niečo v rodine možno už si starší,maš rýchle tempo? Spomaľ,vysleduj kedy ti je lepšie a kedy horšie vybalansuj.Je teplo srdce pracuje viac čerpa, pi.Aj pristroj,-kde ta merali može vybehnuť inač.
Predstav si že novorodenec ma 120-150tep-lebo vychádza von z mamičky je to náročne stres, preto sa ukludní ked sa prituli k mamíčke.
Maš s pohode lasku v rodine a tak?Možno všetko možné zabezpečuješ.
Rozpraval si sa s Dr. ako žiješ či v klude či nie?
EKG je dobré treba niečo doladiť, evidentne tým autom lietaš a navyše to je uzatvorený priestor-a myslíš na to že si mal 120 tep. Ukludni sa bd štastný