Sinusova tachykardia

Príspevok v téme: Sinusova tachykardia
Alex33

Ahojte, mam sinusovu tachykardiu, nikto nevie z coho. Kazdy ze so stresu, podla mna je to hlupost. Meranie ekg v lahu ok. V stoji a v klude uz sinusova tachykardia. Cize tomu nerozumiem. Uz ma nebavi chodis s vysetrenia na vysetrenie a pokusat sa ziskat odpoveď. Lieky neberiem ziadne. Doktor tvrdi ze som nervovo labilnejsi. No ked v lahu je to ok a pulz je od 50 do 70 a v stoji v klude uz 120 tak asi to nebude nervami. Mate niekto skúsenosti??? Ďakujem Vám

Alex33

Co s tym ma manzelka? Praveze pri sporte mam tep tak ako ma byt, horsie je to rano v klude. Dnes napr 137 ked sa ukludnim klesne, ale je to bez priciny s hroznymi pocitmi

6cb

Veď silový šport nemožeš,Ved si sa mal spýtať dr.Len jemný šport.Ach ,manželku nemáš?že by o občas pomohla?

Alex33

Nie marisku nefajcim s cigarety ano.... Len ja to pocitujem hlavne rano a v stoji. Proste neorijmny pocit akoby srdce islo vyskocit.... Sport, len silovy, pohybu malo praca autom

Matyo

Nefajčíš cigy alebo aj marišku? Inak ja som mal tiež problém s vyšším pulzom. Veľa urobí psychika a potom aj strava a pohybová aktivita. Ak máš nadváhu, tak schudni na normálnu váhu, vypočítaj si BMI index a začni s cvičením a pohybom celkovo. Srdce si zvykne na záťaž a potom už ti nebude biť tak rýchlo.

zelenacajocka

Tak rano sa hned ako sa prebudíš napi vlaznej vody, trochu sa popreťahuj, pocvič rano mas aký tep?
Čo robíš doobeda? a kedy ideš spať?Nemáš veľa toho?
Aj mne namerali vyšší tep, najprv mi trepalo občas teraz ked niečo robím často, aj preskoči ked sa započúvam,musela som prisposobiť tempo.ale ja nechodím s tým po lekároch,lebo to tak može byť.ale nemala som to predtým .Jeden mi dr. povedal a nameral fonendoskopom.Neznášam teplá chodím až na večer von.
Občas mierna tachykardia.A nechcem žiadne lieky.
Nerobím tury.Otvor si vonku cez noc okno alebo balkon.Vanok.Sprchuj sa, zmyvaj zlú energiu.Urob si jemnú masaž s olejom ty ruky nohy plecia atd jemne.
rozprudiť dobru čchi-energiu.a okolo pekné farby-vankuše žlta,zelená modra a tak.V byte kvety-oni produkuju kyslík čo je dobré pre nás a my vydýchavame kysličník uhličity.Chod doma bosý.Ty sa poznáš ja len myslím

Alex33

Hlavne rano po zobudrni a doobednom fungovani, pocitujem vysoky tep. Poobede sa to unormalni. Inac rana su hrozne pocitovo... Takze kazde rano hotova katasrofa....

mracik56

Neriešiš niečo v rodine možno už si starší,maš rýchle tempo? Spomaľ,vysleduj kedy ti je lepšie a kedy horšie vybalansuj.Je teplo srdce pracuje viac čerpa, pi.Aj pristroj,-kde ta merali može vybehnuť inač.
Predstav si že novorodenec ma 120-150tep-lebo vychádza von z mamičky je to náročne stres, preto sa ukludní ked sa prituli k mamíčke.
Maš s pohode lasku v rodine a tak?Možno všetko možné zabezpečuješ.
Rozpraval si sa s Dr. ako žiješ či v klude či nie?
EKG je dobré treba niečo doladiť, evidentne tým autom lietaš a navyše to je uzatvorený priestor-a myslíš na to že si mal 120 tep. Ukludni sa bd štastný

Najčítanejšie články